Кутии, резачки и дозатори за лекарства (за бебето и детето)

4 продукта
Сортирай:
Пол: Дете
На страница по:

 

Кутиите за лекарства са лесен и удобен начин за съхранения на вашия лекарства и контролиране на дневния им прием. Те са съставени от отделни контейнери, разделени по седмици, дни, дори и по часове. В тях можете да поставите необходимите медикаменти и вече няма да е налага да носите цялата опаковка със себе си.

Кутиите за лекарства ще ви помогнат редовно да приемате вашите лекарства, витамини, хранителни добавки или други. Те са подходящи за таблетки с различна големина. Някои от кутиите дори имат часовник и аларма, които да ви подсещат за точното време, в което трябва да приемете необходимия медикамент.

Те са удобни за пренасяне, можете да ги носите в чантата си и да ги вземете по време на път. Кутиите са пластмасови, така че няма да се притеснявате, че могат да се счупят. Някои дори се превръщат в чаша, за да можете да изпиете хапчетата си по-лесно.

Тук ще откриете и различни видове дозатори за лекарства. Те са с различен брой отделения, които могат да се отварят и затварят самостоятелно. Всяка касета можете да се отдели и да се пренася отделно.

Дозаторите за лекарствата могат да се използват както в болници, старчески домове, така и в домашни условия. Някои имат надписи върху отделенията на английски, немски и дори на Брайловата азбука. Дозаторите за лекарства са пластмасови.

Резачките за лекарства ви помагат лесно да разделите всяка таблетка на колкото части пожелаете. Често те са част от кутиите за лекарства, но се продават и отделно.

© 2007 - 2024 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook