Начало Е-Аптека Хранителни добавки Имунитет Възрастни NATURE'S WAY ИМУН БЛЕНД капсули * 90 NATURE'S WAY

ИМУН БЛЕНД капсули * 90 NATURE'S WAY

Арт. #30072099

ИМУН БЛЕНД капсули * 90 NATURE'S WAY

IMMUNE BLEND е мощна имуномодулираща бленда на Nature’s Way. Съдържа микс от шест медицински гъби: екстракт от майтаке (стандартизиран до 30% полизахариди, включително и бета-глюкани), рейши, шийтаке, енокитаке, чага и химематсутаке. Тази комбинация подкрепя имунната система и повишава енергията на организма.

Всяка една от гъбите оказва мощно имуномодулиращо действие:

  • Рейши - много полезна гъба. Притежава, най-вече, имуностимулиращ ефект, антивирусно действие и е добро средство за справяне с грипа. Имуностимулиращото действие на гъбата се дължи на съдържащите се в нея полизахариди. За рейши се смята, че може да подпомогне допълнително конвенционалното лечение на ракови заболявания. Използва се за намаляване на симптоми като безсъние, изпотяване, гадене и повръщане.
  • Майтаке (стандартизиран екстракт до 30% полизахариди, включително бета-глюкани - 150 мг) – мощен адаптоген, който повишава енергийните нива в организма. Съдържа витамини от група B и D, аминокиселини и минерали. Бета глюканът е полизахарид с изключително важно значение за нормалното здравословно състояние на човека. Екстрактът от гъбата майтаке може да подобри способността на организма сам да се бори с раковите заболявания. Смята се, че има свойства, подобни на алфа-глюкозидазните инхибитори, които влияят върху начина, по който се усвояват въглехидратите. По този начин може да помогне за намаляване нивата на кръвната захар.
  • Енокитаке - Екстрактът от гъбата има силно имуностимулиращо действие. Влияе благоприятно и върху сърдечно-съдовото здраве. Съдържа бета-глюкани и имуномодулиращия протеин - лактин, който засилва естественото производство на антиоксиданти, балансира имунния отговор и подпомага функцията на черния дроб.
  • Химематсутаке - подпомага лечението на туморни заболявания, диабет тип 2, висок холестерол, "втвърдяване на артериите" (атеросклероза), хепатит В, храносмилателни проблеми (улцерозен колит и болест на Крон), както и за редуциране страничните ефекти при химиотерапия. Други приложения на гъбата включват: профилактика на сърдечни заболявания, остеопороза и стомашни язви.
  • Шийтаке - гъба, известна като имунен тоник. Представлява полизахариден екстракт с благоприятно действие при ракови заболявания и различни вирусни инфекции. Добро средство за понижаване на холестерола. Приемът на тази гъба от хора, употребяващи медикаменти за разреждане на кръвта, е добре да се извършва само под лекарско наблюдение.
  • Чага - с високо съдържание на бета-глюкани и бетулинова киселина. Оказва много силно антиоксидантно действие, благодарение съдържанието на супер оксид дисмутаза (SOD) - оксид с мощни противовъзпалителни и имуномодулиращи свойства, изследван по отношение ефективността му в борбата с редица автоимунни състояния, включително псориазис. Способността му да стимулира естествените клетки-убийци го прави добро помощно средство за борба с туморните образувания. Също така влияе благоприятно за понижаване нивата на холестерола и подобряване инсулиновата резистентност на организма.
Съставки:в 3 капс.дн. доза 
Майтаке екстракт от гъба, 30% полизахариди включително
бета глюкани (150 mg)
500 mg500 mg
Рейши ограник /Ganoderma lucidum/, мицел от гъба500 mg500 mg
Енокитаке органик /Flammulina velutipe/, мицел от гъба250 mg250 mg
Шийтаке органик /Lentinula edodes/, мицел от гъба250 mg250 mg
Чага органик /Inonotus obliquus/, мицел от гъба50 mg50 mg
Химематсутаке органик /Agaricus brasiliensis/blazei/, мицел от гъба50 mg50 mg
Общо въглехидрати 1 g1 g

Помощни вещества: Растителна капсула, силициев диоксид.

Не съдържа: Изкуствени оцветели, аромати, консерванти, млечни продукти, глутен, царевица, сол, соя, захар, пшеница, дрожди.

Подходящ за вегани/ вегетарианци.

Важно:

  • При бременност, кърмене или прием на медикаменти се консултирайте с лекарпреди употреба.
  • Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене.
  • Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Начин на употреба: По 3 капсули дневно, за предпочитане с храна.

Съхранение:

На хладно и сухо място, недостъпно за деца!
Съхранявайте в плътно затворена опаковка и избягвайте пряка слънчева светлина.

Опаковка: 90 капсули

Нето тегло: 59 g

Производител: Nature’s Way products, Inc , USA

Вносител: Ревита ЕООД, Пловдив, бул. „Източен”48

Аналози на ИМУН БЛЕНД капсули * 90 NATURE'S WAY

КОМЕНТАРИ КЪМ ИМУН БЛЕНД капсули * 90 NATURE'S WAY

ИМУН БЛЕНД капсули * 90 NATURE'S WAY Е СВЪРЗАН КЪМ

КатегорияМаркаЗаболявания (МКБ)АнатомияБотаникаЛеченияФизиологияАлт. медицинаЗдравни съветиЛюбопитноХрани и ястияЛайфстайлСпортСнимкиПатологияНовиниИнтервютаХранене при...ИсторияИзследванияНормативни актовеКлинични пътекиСпециалистиРецептиСоциални грижиАнкетиДиетиТестовеМикробиологияОрганизацииПроизводителиОткрития