NATURE'S WAY

395 продукта
Сортирай:
На страница по:

Американската компания „Nature’s way” вярва, че природата ни е дала най-ценното - основата, благодарение на която, можем да се радваме на отлично здраве. Точно по тази причина мисията на производителя е да предостави на своите потребители продукти, обогатени с най-доброто, което естествената среда може да предложи.

„Nature’s way” разчита на мъдростта, съхранена в традиционните здравни практики. Нещо повече – компанията се стреми да се развива, така че да посрещне съвременните потребности за благосъстоянието на хората. Чрез този ангажимент производителят може да вдъхне увереност на своите клиенти, че чрез хранителните си добавки, природата им осигурява всичко необходимо за доброто здраве.

Създаване на компанията

През 1968 г. Том Мърдок - основателят на "Nature's Way", спешно търси начин да се погрижи за здравето на съпругата си. Обстоятелствата принуждават  двойката да разчита на утвърдената конвенционална терапия. За съжаление - успехи няма. Това кара Том да се насочи към традиционните познания за лечебната сила на растенията, съхранени от коренното американско население. В резултат на това - здравето на съпругата му се подобрява и тя живее още 25 години.

Начинанието на Том, свързано с желанието му да помогне на жена си, води до създаването на "Nature's Way". През 1969 г. господин Мърдок представя първите си осем продукта. Към днешна дата, над 50 години от основаването си, "Nature's Way" съумява да си извоюва имидж на  производител на хранителни добавки, отличаващи се с изключително качество. Портфолиото на компанията може да се похвали с над 1000 продуктови предложения.

"Nature's Way" е начело в индустрията по създаването на билкови средства за грижа за доброто здраве. Още в най-ранен етап от развитието си компанията се превръща в лидер, който държи да повиши осведомеността на потребителите и търговците на дребно относно ефективността и безопасността на своите добавки.

Производителят винаги е подкрепял законодателните усилия, които спомагат за защитата на здравните свободи. Нещо повече – чрез продуктите си "Nature's Way"  се старае непрекъснато да обгрижва благосъстоянието на клиентите си. За това си начинание, компанията разчита на терапевтичния потенциал на природата.

Традиция + наука = "Nature's Way"

Фокусът в развитието на марката винаги е бил съсредоточен върху безопасността и доказателствата за неоспоримата ефективност на продуктите й. Въпреки че много от фирмените съставки са изследвани задълбочено, за "Nature's Way" е много важен още един фактор - постигането на съвършен баланс между традиционните терапевтични практики и достиженията на съвременната наука. Точно това прави производителя уникален – той предлага традиционни продукти, чието действие е подкрепено от множество изследвания.

Компанията разчита на своите ценности и ги следва във всичко, което прави. Ето защо тестовете на "Nature's Way" многократно надхвърлят индустриалните стандарти. Това е и причината марката да бъде лидер в предлагането на най-добрите хранителни добавки, създадени по най-високи стандарти.

"Nature's Way" не забравя нито миналото си, нито причината, накарала Том Мърдок да създаде компанията си. Стимулът за него се крие в желанието и увереността му, че може да помогне на своята съпруга да подобри здравето си. Всичко това е постигнато единствено чрез вяра в терапевтичната сила на природата. Неслучайно компанията приема толкова сериозно обета, който дава към своите потребители – "Trust the Leaf".

Ангажимент за качество

Американската компания, производител на хранителни добавки, вярва, че "манията" й за качество прави добавките й толкова добри. При оглед, на който и да е продукт на "Nature's Way", потребителят може да бъде уверен, че компонентите, които приема, са преминали строги тестове, преди опаковката да стигне до него.

"Nature's Way" е първата марка, която е преминала тестовете на TRU-ID™

"TRU-ID" е независима програма за тестване, която използва авангардна ДНК биотехнология, за да гарантира автентичността на билковите продукти на различни компании. Така клиентите им може да бъдат убедени, че всичко, което е на етикета, присъства и в хранителната им добавка. Потребителетите просто трябва да потърсят печата, че продуктът е преминал тестовете на "TRU-ID".

В съответствие с мисията си да се придържа към най-добрите методи за снабдяване, производство и тестване, "Nature's Way" се ангажира да предоставя продукти, които са част от инициативата "NON GMO Project". Това е независима програма за проверка на хранителни добавки, която гарантира, че те се създават без ГМО.

"Nature's Way" следва добрите производствени практики. Притежава сертификат "GMP", регистриран от "NSF"По този начин компанията още веднъж демонстрира желанието си да създава качествени продукти.

Ангажиментът на "Nature's Way" по разработката на качествени билкови добавки й помага да създаде отлични професионални отношения с някои от много уважаваните търговски асоциации (както може да се види на снимката по-горе). 


Обратно към природата

"Nature’s Way" се стреми да помогне на хората да живеят по най-добрия начин, използвайки даровете на природата. За да изпълни това свое желание, компанията вярва, че трябва да се грижи подобаващо и за потребителите си, и за планетата. Инициативите на "Nature’s Way” от началото на ХХI век помагат на марката да рециклира активно и да поддържа производствените си процеси по такъв начин, че да оставя незначителен отпечатък върху околната среда.

Първите рециклирани опаковки

През април 2019 г. "Nature's Way” представя новите си опаковки, съхраняващи полезните вещества в билковата й продуктова линия. Квадратните шишенца са направени от 97% рециклирани материали. Какво, на практика, се крие зад този процент? Чрез това си начинание, компанията използва отново и отново пластмаса, която иначе би била изхвърлена.

„Nature's Way” - част от международната организация „1% за планетата”

1% от годишните продажби на продуктите "Nature's Way Ultra Pure" се даряват за различни каузи, които имат екологична насоченост. Компанията е част от международната организация "1% for the Planet”, ангажирана да създава един по-здрав свят.

Ангажимент за набавяне на качествени суровини

"Nature's Way" доставя производствените си растителни суровини от областите, където те се развиват най-добре. Набавянето на билки от техния местен хабитат гарантира автентичността и качеството им. По този начин се поддържа и трудът на местните фермери, доставчици, общности и малки семейни предприятия (които често са ангажирали цели поколения).

Партньорство с програмата „ABC Sustainable Herbs Program”

Програмата "ABC Sustainable Herbs Program" установява стандарт за това как да се набавят билки от целия свят по устойчив начин. Като нейн член, "Nature's Way" се ангажира да гарантира на бъдещите поколения достъп до тези полезни за здравето растения. Това си обещание, компанията спазва чрез отговорно снабдяване със свежи съставки.

През 2018 компанията навършва кръгла годишнина.

По-малко отпадъци

"Nature's Way" иска да поднася на потребителите си даровете на природата. Компанията всячески се старае да съхрани ненакърнени целебните подаръци на околната среда. Нещо повече, производителят иска да ги предоставя и на следващите поколения. За целта "Nature's Way" се ангажира да допринася с възможно най-малко производствени отпадъци. Компанията полага съзнателни усилия да губи по-малко ресурси. В края на второто десетилетие на ХХI век общите отпадъци на производителя намаляват с 14%, а над 70% от тях се насочват към съоръженията за рециклиране.

Като лидер на пазара за повече от 40 години, "Nature’s Way" създава богато семейство от дъщерни компании, ангажирани със здравето и благополучието.

Държава: Съединени Американски Щати (САЩ)

Сайт на компанията: https://www.naturesway.com/

Снимки и източник на информацията:
1. https://www.naturesway.com/
2. https://m.facebook.com/NaturesWay

© 2007 - 2021 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook