Начало Е-Аптека Хранителни добавки Подкрепа при ракови заболявания FORTEX АВЕМАР прахчета * 30 ПРИ РАКОВИ ЗАБОЛЯВАНИЯ

АВЕМАР прахчета * 30 ПРИ РАКОВИ ЗАБОЛЯВАНИЯ

Арт. #30062923

АВЕМАР прахчета * 30 ПРИ РАКОВИ ЗАБОЛЯВАНИЯ

Показания:
Авемар е храна за специални медицински цели, която е предназначена за диетотерапия при онкоболни пациенти със злокачествени тумори от различни видове и с различна локализация. Авемар допълва хранителния режим на хора с онкологични заболявания по време на и след радиотерапия, химиотерапия, имунотерапия, операция и др. Приемът му може да бъде започнат във всеки един етап след откриване на злокачественото образувание. Авемар се препоръчва да се приема без прекъсване преди, по време на пълния курс и след приключване на онкологичните терапии. След операция, приемът на продукта трябва да започне, когато пациентът е в състояние да приема перорално храната най-малко 4 дни, без усложнения.

Странични ефекти: меки изпражнения, неспокоен стомах и гадене са рядко срещаните нежелани ефекти от приема на Авемар.

Противопоказания:
Авемар е противопоказан по време на бременност и кърмене. Авемар е също така строго противопоказан за пациенти, подложени на трансплантация на органи или тъкани. Диетичната храна да не се консумира от пациенти, страдащи от кървене и/ или язва на стомашно-чревния тракт, стомаха и дванадесетопръстника, ентерит / колит (тежки възпаления на стомашно - чревния тракт) или синдром на малабсорбция (сериозно увреждане на абсорбцията). Продуктът е противопоказан при глутен чувствителни ентеропатии (celiac sprue) и за пациенти с наследствена непоносимост към фруктоза или със свръхчувствителност към някой от компонентите и съставките на продукта.

Важни предупреждения:
Авемар не замества онкологичното лечение и лекарствата!
Продуктът представлява диетична храна, която може да се използва само под наблюдението на лекар!
Не се препоръчва за деца под 14 години.
Продуктът не е предвиден за употреба като единствен източник на хранителни вещества. Препоръчително е да се следват съветите на лекаря при процедури с използването на орален контрастен материал. Диабетици могат да приемат Авемар, като се взима предвид въглехидратното съдържание на продукта. Ако пациентът трябва да приема витамин С, то Авемар трябва да се консумира 2 часа преди или след приема на всеки препарат, съдържащ витамин С. Целесъобразно е продуктът да се приема в различно време от други добавки или лекарства.

Подготовка на еднократна доза: Изсипете съдържанието на едно саше Авемар (17 гр.) в чаша. Добавете 100-200 мл. вода, разбъркайте добре и изпийте цялото съдържание. Полученият разтвор трябва да бъде изпит в рамките на 30 минути след приготвянето му. Неизползваният разтвор трябва да се изхвърли.

Дозировка:
- За възрастни с телесно тегло под 90 кг. - по 1 саше на ден, равняващо се на 8,5 гр. сух ферментирал пшеничен зародиш - Авемар, 1 час преди обяд.
- За възрастни с телесно тегло над 90 кг. - по 2 сашета на ден, равняващи се на 17 гр. сух ферментирал пшеничен зародиш - Авемар, разделени в два приема - 1 час преди закуска и вечеря.

Активната съставка на Авемар е Авемар пулвис (Avemar pulvis), която е екстракт от избран, висококачествен пшеничен зародиш, подложен на биотехнологичен процес, в следствие на което се получава хранителен състав (посочен в таблицата по надолу), подходящ при описаните състояния.

Не превишавайте указаната доза!

Състав: Авемар пулвис 8,5 гр. (от екстракт от ферментирал пшеничен зародиш със сухо вещество 63,2%)
Спомагателни вещества: пълнител фруктоза; модифицирано нишесте Е1400, сол, антислепващ агент: силициев диоксид; натурален аромат - портокал (Портокал 82134P/ETOL).
Авемар е третиран с йонизираща енергия, за да се гарантира микробиологичната му безопасност.

Хранително съдържание За 1 саше (17 гр.)
Енергийност 63 Kcal
Протеини 2,3 g
Въглехидрати 13 g
   - фруктоза 7,4 g
Мазнини 0 g
Целулоза 0 g
Натрий 24,1 mg
Фосфор 135 mg
Манган 2,25 μg
Молибден 13,4 μg
Витамин В1 0,32 mg
Полифеноли 464 mg
Флавоноиди 504 mg

Опаковка: 30 сашета.

Производител: "Biopharma First Hungarian Biotechnological Ltd.", Унгария.

Вносител: "Фортекс Нутрасютикалс"

Аналози на АВЕМАР прахчета * 30 ПРИ РАКОВИ ЗАБОЛЯВАНИЯ

КОМЕНТАРИ КЪМ АВЕМАР прахчета * 30 ПРИ РАКОВИ ЗАБОЛЯВАНИЯ

АВЕМАР прахчета * 30 ПРИ РАКОВИ ЗАБОЛЯВАНИЯ Е СВЪРЗАН КЪМ

КатегорияМаркаЗаболявания (МКБ)АнатомияБотаникаЛюбопитноЛеченияНовиниИзследванияЗаведенияСпециалистиНормативни актовеКлинични пътекиАлт. медицинаИсторияЗдравни съветиВидеоЛайфстайлХрани и ястияРецептиНаправления в медицинатаНаучни публикацииПсихологияСпортОрганизацииПрезентацииПатологияСнимкиИнтервютаХранене при...Е-тата в хранитеФизиологияМикробиологияТестовеДиетиСоциални грижиПроизводителиОткрития