Начало Е-Аптека Хранителни добавки Сърце, холестерол и кръвно налягане Сърце JARROW FORMULAS INC ДЖАРОУ ФОРМУЛАС ГЛОГ капсули 500 мг. * 100

ДЖАРОУ ФОРМУЛАС ГЛОГ капсули 500 мг. * 100

Арт. #30059258

ДЖАРОУ ФОРМУЛАС ГЛОГ капсули 500 мг. * 100

Crataegus oxycantha (Глог) в продължение на векове се е използвал, както за кулинарни, така и за медицински цели. Клинични изследвания доказват, че полезното му действие се дължи на фитонутриентите антоцианидини и проантоцианидини, включващи и флавоноиди като Витексин-2-О-рамнозид. Те са най-мощните антиоксиданти, които се съдържат в глогa, и ефективно защитават клетките на сърдечно – съдовата система от свободни радикали. Hawthorn Jarrow Formulas® е силно концентриран стандартизиран екстракт от Глог с не по-малко от 1,8% Витексин-2-О-рамнозид.
Направени са проучвания за полезното действие на глога при здравословни проблеми, свързани със сърдечно-съдовата и кръвоносната системи като: неритмична сърдечна дейност, сърдечна недостатъчност, болка в гърдите, високо и ниско кръвно налягане, атеросклероза, стенокардия и висок холестерол. Според заключение на Мета-анализ на база данни от 14 проучвания екстрактът от глог оказва „съществена полза“ като допълнение към конвенционалното лечение на хронична сърдечна недостатъчност.

Ползи: За подкрепа на сърдечно-съдовата система.

Препоръчителен прием: 1 капсула от 1 до 2 пъти на ден или по лекарско предписание.

Съдържание в 1 капсула: Концентрат от глог 5:1 [(от листа и цвят), минимум 1,8% Витексин-2-О-рамнозид] - 500 мг.

Други съставки: растителен източник - магнезиев стеарат, силициев диоксид, целулоза, желатинова капсула.

Не съдържа: соя, яйца, млечни продукти, риба, миди, глутен, пшеница, фъстъци или плодове с черупки.

Забележка: Ако имате заболяване, по време на бременност и кърмене, ако се опитвате да забременеете, ако не сте навършили 18 г. или приемате медикаменти, консултирайте се лекар, преди да започнете употреба на продукта.

Съхранение: на място недостъпно за деца.

Опаковка: 100 капсули.

Производител: JARROW FORMULAS, САЩ.

Аналози на ДЖАРОУ ФОРМУЛАС ГЛОГ капсули 500 мг. * 100

КОМЕНТАРИ КЪМ ДЖАРОУ ФОРМУЛАС ГЛОГ капсули 500 мг. * 100

ДЖАРОУ ФОРМУЛАС ГЛОГ капсули 500 мг. * 100 Е СВЪРЗАН КЪМ

КатегорияМаркаЗаболявания (МКБ)АнатомияБотаникаФизиологияФармакологични групи (Активни съставки):Здравни съветиЛюбопитноЛеченияСпортАлтернативна медицинаДиетиСъставкиНовиниНормативни актовеПатологияХранене при...ИсторияСпециалистиЗаведенияИнтервютаСоциални грижиОрганизацииЕ-тата в хранитеКлинични пътекиСнимкиМедицински изследванияЛайфстайлХрани и ястияРецептиПроизводителиОткрития