Начало Е-Аптека Хранителни добавки Сърце, холестерол и кръвно налягане Сърце SWANSON СУОНСЪН ГЛОГ капсули 565 мг * 250

СУОНСЪН ГЛОГ капсули 565 мг * 250

Арт. #30072442
41.00 лв.
НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ ›
5.0, 1 глас
Виж всички от SWANSON ›Виж всички Хранителни добавки за сърце ›

СУОНСЪН ГЛОГ капсули 565 мг * 250

Фармацевтична компания Swanson Health е създадена през 1969 г. Нейната мисия е да предложи на своите клиенти чисти и полезни за здравето продукти. Близо 50 години по-късно тя продължава да обновява и поддържа качеството на своите витамини и добавки. Предоставя решения, които помагат на хората да живеят здравословно и да се радват на своята жизненост във всяка възраст.

Иновациите на компанията се ръководят от своеобразен комплекс от клинични изследвания, научни иновации и традиционна утвърдена употреба на суровините. "Суонсън" вярва, че етикетирането на хранителните й добавки трябва да осъществява в пълна прозрачност, да бъде достъпно за всички и да е лесно за разбиране. Това, което е отпечатано на етикетите, е точно това, което ще откриете в продуктите.

Тестовете за чистота и потентност на витамините и добавките на „Swanson Health” започват от методите на извличане на съставките, продължават през целия производствен процес чак до появата им на пазара. Тези изпитвания многократно надвишават стандартите в индустрията, гарантирайки, че всеки продукт отговаря на конкретни качествени гаранции за чистота и сила. Апаратурата на Swanson е сертифицирана в съгласие с добрите производствени практики (GMP), а компанията доброволно участва в независими лабораторни тестове от трети страни. С помощта на Суонсън може да сте сигурни, че получавате най-чистите продукти със страхотен положителен ефект върху здравето. 

Векове наред плодчетата на растението глог са използвани от хората по целия свят като естествено средство за лечение на сърдечно-съдови проблеми. Хранителната добавка на Суонсън съдържа натурален екстракт от тях, който гарантира здравето на Вашето сърце.

Предимства от употребата на продукта:

  • поддържа доброто състояние на сърцето;
  • приемате антиоксидант, който се бори с увреждащото действие на свободните радикали;
  • помага за поддържане оптималните нива на липидите и кръвното налягане.

Какво представлява добавката на Суонсън?

Продуктът съдържа екстракт от най-добре узрелите плодове на глога. Растението е използвано широко от Китайската и Японската традиционна медицина заради неговите лечебни свойства. Китайският народ третира с него заболявания на храносмилателната система много преди светът да открие качества му на пазител на сърдечното здраве.

Към днешна дата фитохимикалите, които се съдържат в хранителната добавка на Суонсън, се радват на отлична оценка заради множеството си приложения при лечението на сърдечно-съдови заболявания. Продуктът съдържа антиоксидантни флавоноиди, които подобряват кръвоснабдяването и повишават количеството кръв, изпомпвано от сърцето по време на неговите съкращения. Системният прием на продукта намалява натрупването на мазнини в черния дроб и аортата.

За какво се използва добавката на Swanson Hawthorn Berries?

През 2008 г. проучване на Cochrane Collaboration meta-analysis, посветено на лечението на хроничната сърдечна недостатъчност и ролята на екстракта от глог, стига до извода, че веществото има: "много голяма полза за контрол на симптомите и физиологичните последствия" при третиране на това заболяване.

Плодовете на растението са считани за ефективни при лечението на ангина пекторис, хипертония и застойна сърдечна недостатъчност. Антиоксидантните флавоноиди не само помагат на организма за изпомпването на кръвта от сърцето, но и съдействат за разрешаването на много други проблеми, свързани със сърдечно-съдовата система. Сред тях са:

  • атеросклероза;
  • високи нива на холестерол;
  • гръдна болка;
  • неправилен сърдечен ритъм.

Благодарение на свойството си да отпуска стените на кръвоносните съдове, хранителната добавка на Суонсън може да се ползва като изцяло натурален помощник на медикаментите от групата на бета-блокерите. Системната употреба на екстракта от глог води до понижаване на кръвното налягане без никакви странични ефекти.

Състав на една капсула
Екстракт от плодове на глог 565 mg

Други съставки: оризово брашно, желатин, магнезиев стеарат.

Начин на прием: Приемайте една капсула с чаша вода по време на хранене.

Внимание: Консултирайте се с вашия лекар преди употреба, особено ако сте бременна, кърмите или приемате други добавки и най-вече медикаменти за сърдечно-съдови заболявания.

Опаковка: 250 капсули.

Производител: SWANSON, САЩ.

Аналози на СУОНСЪН ГЛОГ капсули 565 мг * 250

КОМЕНТАРИ КЪМ СУОНСЪН ГЛОГ капсули 565 мг * 250

СУОНСЪН ГЛОГ капсули 565 мг * 250 Е СВЪРЗАН КЪМ

КатегорияМаркаЗаболявания (МКБ)АнатомияБотаникаЛеченияФизиологияЗдравни проблемиЗдравни съветиЛюбопитноАлт. медицинаИзследванияХрани и ястияИсторияНовиниПатологияХранене при...СпортСпециалистиНормативни актовеТестовеИнтервютаСнимкиВидеоПсихологияДиетиОрганизацииКлинични пътекиСъставкиЗаведенияСоциални грижиЕ-тата в хранитеЛайфстайлРецептиПроизводителиОткрития