JARROW FORMULAS INC

7 продукта
Сортирай:
На страница по:

"Jarrow Formulas" е основана през 1977 г. в Лос Анджелис от Джароу Роговин. По това време предприемчивият американец доставя по поръчка своите добавки до местни магазини за здравословни храни. До края на 80-те години на ХХ век малкото му бизнес начинание се превръща в популярна продуктова линия. Това, логично, налага разрастване. Джароу Роговин се премества в собствен магазин за здравословни храни на булевард Санта Моника в Западен Холивуд, Калифорния.

През ранното си развитие "Jarrow" си спечелват репутация на компания, специализирана в производството на иновативни и ефикасни формули в момент, когато здравословните ползи от приема на хранителните добавки едва започват да се признават. Джароу вярва, че добре изработените продукти, създадени от надеждни научно изследвани суровини, могат да поддържат оптималното състояние на организма.

Пълната гама от хранителни продукти на "Jarrow Formulas" включва витамини, минерали, пробиотици, стандартизирани растителни концентрати, аминокиселини, ензими и продукти за ентерално хранене. Както търговците, така и потребителите се уверяват в чистота, стойност и потентност при избора на тези продукти.

Компанията е активна в наблюдението на правителствените регулаторни въпроси, които засягат хранителната индустрия. Освен това енергично насърчава правата на американците на безплатен достъп до хранителни добавки. Jarrow Formulas финансира изследователски проучвания на важни хранителни продукти като CoQ10, за да гарантира, че клиентите получават пълната биологична стойност на тези продукти.

Снимка 1: Основателят Джароу Роговин, изпълнителният директор Бен Кхоуонг и Чарли Фишър в първите години на компанията.
Снимка 2: Вицепрезидентът Клайтън Дюбоус по време на изложението Soho Expo през 1996 година.
Снимка 3: Продуктите на Джароу Формулас от 1999 година.
Снимка 4: Американският сенатор Оруин Хеч и Джароу Роговин на приема на "NNFA" през 2006 година.

През 1988 г. магазинът за здравословни храни на Джароу е затворен, за да може американецът да съсредоточи усилията си върху продуктовите си рецепти. За няколко кратки години "Jarrow Formulas" се превръща в международно известна марка с милиони клиенти.

Към днешна дата, продуктите на компанията са достъпни по целия свят в страни от цяла Европа, Азия, Латинска Америка и Близкия изток. За своето развитие от над 40 години, марката не е изгубила първоначалната си цел: да създава превъзходни хранителни добавки, които помагат на хората да поемат отговорност за собственото си здраве.

Мисията на производителя

Целта на "Jarrow Formulas" е да насърчава оптималното здраве с висококачествени, ефективни, достъпни и превъзходни формули на хранителните си добавки. Учените и здравните специалисти на компанията активно участват в клиничните проучвания. Те работят непрекъснато с изследователи от университети и институти по целия свят. "Jarrow Formulas" се стреми да предоставя най-доброто обслужване и техническа информация на потребителите си.

Науката на първо място

"Jarrow Formulas" провежда научни изследвания и научни симпозиуми. Компанията финансира изследователски проучвания на много от продуктите, за да гарантира, че клиентите се възползват от пълната биологична наличност на добавките. Потребителите на "Jarrow Formulas" могат да бъдат сигурни в чистотата, стойността и потентността, когато избират от пълната гама от витамини, минерали, аминокиселини, пробиотици, ензими, билкови екстракти, специални антиоксиданти, специфични за състоянието форми и протеинови смеси.

Важни моменти от развитието на компанията

"Jarrow Industries" - най-съвременни лаборатории за производство и осигуряване на качество

През 2000 г. Jarrow Industries, Inc. е създаден като основен производител на „Jarrow Formulas”. Със своето модерно съоръжение от 125 000 кв. фута, разположено в Санта Фе Спрингс, Калифорния, производителят се отличава като фаворит в ключови области на хранително-вкусовата промишленост.

Добре обученият и висококвалифициран екип на „Jarrow Industries” разчита на модерно, прецизно оборудване във всички аспекти на производството (продуктите се създават в стриктно контролирана среда с точно настроена температура и влажност). Пълният набор от таблетки, каплети, софтгел капсули и прахообразни продукти на „Jarrow Formulas” гарантира, че клиентите получават чисти и висококачествени хранителни добавки.

Аналитични лаборатории и контрол на качеството

Наличието на аналитичните лаборатории на "Jarrow Industries" позволява на марката да поддържа и проверява качеството на хранителните си добавки от началото до края. Персоналът от специалисти използва съвременни лаборатории за анализ на суровините (както на активните съставки, така и на помощните вещества) за идентичност, химически и микробиологични показатели, тежки метали, органолептични и други физични свойства, за да се гарантира, че продуктите на "Jarrow Formulas" отговарят на най-високите стандарти за качество увереност.

Готовите продукти от разнообразните продуктови серии също се тестват по подобен начин. Така се гарантира качеството, подкрепено със сертификат за органични съставки и cGMP.

 Сретификатите за качество

Current Good Manufacturing Practices Certification by NSF International
Основана през 1944 r., NSF International е най-важната организация за осигуряване на критерии за стандартите за обществено здраве и безопасност NSF International се състои от екип от учени, инженери и специалисти по обществено здраве, които тестват и потвърждават техните стандарти протоколи.

Quality Assurance International (QAI)
За целите на своята акредитация, Jarrow Industries си партнира с QualltyAssurance International сертифицирана агенция от USDA. Като един от пионерите в биологичната промишленост, QAI е сред най-строгите доверени и признати агенции за сертифициране на органични продукти в световен мащаб.

United States Department of Agriculture National Organic Program
Департаментът за биологично сертифициране на Съединените щати позволява на ферми или преработвателни.предприятия да продава етикетира и представя продуктите си като биологични. Добавките на Jarrow Formulas се придържат към регулаторната програма и са в съответствие с разпоредбите на USDA за производство, етикетиране и процедурно боравене с продукти за биологични добавки.

Non-GMO
Стандартът NSF Non-GMO True North е създаден, за да гарантира спокойствието на потребителите, нежелаещи да приемат ГМО продукти. Организацията пази интересите на компаниите, произвеждащи по водещите стандарти за безопасност на храните.

California Department of Public Health Organic Processed Product Registration
Калифорнийският департамент по обществено здраве (CDPH) и Калифорнийският департамент по храните и земеделието (CDFA) работят съвместно с Министерството на земеделието на САЩ (USDA) за прилагане на биологичните разпоредби в Калифорния.

Certified Kosher
ОК Kosher е водещата световна ортодоксална агенция за сертифициране на кашерни продукти Призната е като глобален показател за спазването на кашерните стандарти.

Визията на „Jarrow Formulas” за настоящето е да продължава да следва философията си, съврзана с постигането на оптимално здравословно състояние с висококачествени, ефективни, достъпни и „авангардни“ продукти, които са произведени от надеждни суровини, издържали проверката на научни изследвания. Персоналът на компанията продължава да участва активно в клинични проучвания. Често си сътрудничи с изследователи от университети, институти и други академични среди по целия свят. С разнообразните си продуктови серии „Jarrow Formulas” се стреми да осигури най-доброто обслужване и техническа поддръжка на своите клиенти.


Държава:
Съединени Американски щати (САЩ)

Oфициален сайт на компанията: https://www.jarrow.com/
Снимки и източник на информацията:
https://www.jarrow.com/

© 2007 - 2020 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook