Начало Е-Аптека Хранителни добавки Диабет и ендокринна система Диабет и висока кръвна захар JARROW FORMULAS INC ДЖАРОУ ФОРМУЛАС АЛФА ЛИПОЕВА КИСЕЛИНА таблетки 100 мг. * 60

ДЖАРОУ ФОРМУЛАС АЛФА ЛИПОЕВА КИСЕЛИНА таблетки 100 мг. * 60

Арт. #30058627

ДЖАРОУ ФОРМУЛАС АЛФА ЛИПОЕВА КИСЕЛИНА таблетки 100 мг. * 60

Неповторим антиоксидант, липидо- и водоразтворим, кофактор в енергийното производство в организма. Има съществено значение за регулиране метаболизма на глюкозата. Подпомага синтеза на мощния антиоксидант и критичен компонент на ендогенната антиоксидантна система - глутатион.
Алфа липоевата киселина е от особено важно значение за въглехидратния метаболизъм и получената от него енергия, тъй като участва на много нива в мулти-ензимния процес. Повишава активността на инсулина и подобрява изгарянето на глюкозата. Това нейно действие е важно за хора, занимаващи се със спорт и такива с наднормено тегло, тъй като за активността на мускулите е необходим ефективен глюкозен метаболизъм.
Биотинът е кофактор, участващ в липидния метаболизъм и производството на енергия. Добавен е, за да повиши оптимално активността на ALA. Заедно с нея биотинът се транспортира по един и същ механизъм. Биотинът също като Ацетил Л – карнитина и Алфа липоевата киселина, поддържа ефективността на митохондриите и тяхната биогенеза.

Начин на употреба: От 1 до 6 таблетки на ден с храна или по лекарско предписание.

Съдържание в 1 таблетка:

  • Биотин - 333 мкг;
  • Алфа Липоева киселина - 100 мг.

Други съставки: целулоза, калциев фосфат, силициев диоксид, растителен източник - стеаринова киселина и магнезиев стеарат, естествен аромат на ванилия, хранителен клас покритие.

Не съдържа: черупкови плодове, соя, млечни продукти, глутен, пшеница, миди, яйца, риба или фъстъци.

Внимание: консултирайте се с лекуващия Ви лекар, преди да започнете употреба, ако страдате от заболяване (особено диабет) или приемате лекарства (най-вече такива за контрол на глюкозата).

Продуктът е подходящ за вегетарианци.

Съхранение: На място недостъпно за деца.

Опаковка: 60 таблетки.

Производител: Jarrow Formulas, САЩ.

Аналози на ДЖАРОУ ФОРМУЛАС АЛФА ЛИПОЕВА КИСЕЛИНА таблетки 100 мг. * 60

КОМЕНТАРИ КЪМ ДЖАРОУ ФОРМУЛАС АЛФА ЛИПОЕВА КИСЕЛИНА таблетки 100 мг. * 60

ДЖАРОУ ФОРМУЛАС АЛФА ЛИПОЕВА КИСЕЛИНА таблетки 100 мг. * 60 Е СВЪРЗАН КЪМ

КатегорияМаркаЗаболявания (МКБ)АнатомияФизиологияФармакологични групи (Активни съставки):ЛеченияБотаникаЛюбопитноЗдравни съветиНовиниДиетиАлтернативна медицинаМедицински изследванияСпортИнтервютаХранене при...Клинични пътекиИсторияСъставкиРецептиЛайфстайлАнкетиСнимкиПрезентацииПатологияОрганизацииТестовеХрани и ястияВидеоЗаведенияПсихологияСпециалистиЗдравни проблемиПроизводителиНормативни актовеСоциални грижиЕ-тата в хранитеОткрития