Начало Е-Аптека Медицински изделия Очи и зрение ALLERGAN ОПТИВ ФЮЖЪН капки за очи 10 мл.

ОПТИВ ФЮЖЪН капки за очи 10 мл.

Арт. #30057352

ОПТИВ ФЮЖЪН капки за очи 10 мл.

Стерилна формула, която осигурява незабавно облекчение на сухи, раздразнени и парещи очи. Помага за по-добрата им хидратация. Осигурява продължителна защита. Възстановява баланса и овлажнява клетките на очната повърхност. Съвместима с контактни лещи. Може да се използва за период до 6 месеца след отварянето.

Начин на употреба: по 1 или 2 капки в засегнатото око (очи), според нуждата. Използвайте толкова често, колкото е необходимо.

10 мл разтвор съдържа: 0.1% натриев хиалуронат, 0.5% натриева карбоксиметилцелулоза, 0.9% глицерин, 0.5% еритритол и 0,01% PURITE консервант, който се разгражда в окото до естествените съставки на сълзите.

Предупреждения:
Прекратете употребата на продукта и се консултирайте с Вашия лекар, в случай на болка в очите, промени в зрението, упорито зачервяване или раздразнение, или ако състоянието се влошава.
Не използвайте продукта, ако имате алергия към някоя от съставките.
Не поглъщайте.
За да се избегне замърсяване или възможни наранявания на очите, не поставяйте върха на флакона върху всякаква повърхност и избягвайте директен контакт с очите.
Не използвайте след изтичане срока на годност, отпечатан върху продукта.
Не използвайте флакона, ако предпазната опаковка е нарушена, преди да я отворите.
Не прилагайте, ако разтворът промени цвета си.
Изчакайте 5 минути преди прилагане на друг продукт за офталмологично използване.

Съхранение: на място, недостъпно за деца, при температура под 25 °C.

Опаковка: флакон 10 мл.

Производител: Allergan Pharmaceuticals Ireland, Ирландия.

Аналози на ОПТИВ ФЮЖЪН капки за очи 10 мл.

КОМЕНТАРИ КЪМ ОПТИВ ФЮЖЪН капки за очи 10 мл.

ОПТИВ ФЮЖЪН капки за очи 10 мл. Е СВЪРЗАН КЪМ

КатегорияМаркаЗаболявания (МКБ)АнатомияФизиологияФармакологични групи (Активни съставки):НовиниЗдравни съветиЛеченияПроизводителиЛюбопитноАлт. медицинаСнимкиПсихологияБотаникаЛайфстайлХранене при...СпортАптекиИсторияСпециалистиОрганизацииНормативни актовеЗаведенияИзследванияКлинични пътекиРецептиДиети