Начало Е-Аптека Медицински изделия Въшки CEUMED ХЕДРИН КОМПЛЕКТ ТРИЙТ & ГОУ спрей 60 мл. + ПРОТЕКТ & ГОУ спрей 120 мл.

ХЕДРИН КОМПЛЕКТ ТРИЙТ & ГОУ спрей 60 мл. + ПРОТЕКТ & ГОУ спрей 120 мл.

Арт. #30056025

ХЕДРИН КОМПЛЕКТ ТРИЙТ & ГОУ спрей 60 мл. +
ПРОТЕКТ & ГОУ спрей 120 мл. 

1. ХЕДРИН ТРИЙТ & ГОУ спрей 60 мл.

Безпроблемно решение, чудесно за деца, които просто искат да излязат и да поиграят.

  • Когато е сух, остава на детската коса, докато играят, ходят на училище или спят;
  • Лечение на водна основа, което се отмива от косата лесно, без никакви следи;
  • Изисква 2 нанасяния (за осем часа или за една нощ), през седем дни.

Ефективност
Hedrin е разработен, взимайки предвид начина на действие на препаратите за убиване на въшки. Те съдържат химикали, които действат или на химично, или на биологично ниво. Въшките могат да придобият резистентност към химикалите и в този случай, въпреки че химичният препарат срещу тях е нанесен върху главата, лечението с него често не е ефективно. Hedrin Treat & Go не съдържа никакви химично или биологично активни химикали. Неговата активна съставка е activdiol, която не реагира с кожата. В резултат, той е нежен към скалпа.
Подобно на всички насекоми, въшките са покрити от защитен слой. Той помага на въшката да поддържа деликатния си вътрешен воден баланс, предотвратявайки загубата на течности. Activdiol в Hedrin действа като нарушава структурата на защитния слой на въшките, причинявайки смърт от дехидратиране. Съединението се използва за активно третиране в концентрация 5% и превантивно в концентрация 1%.
Тъй като Dimeticone и Activdiol убиват въшките по физически начин, за разлика от традиционните химически пестициди, можете да ги използвате толкова често, колкото искате, без да има опасност от това паразитите да придобият резистентност. Продуктите на Hedrin, също така, не съдържат разтворители, които могат да причинят проблеми при някои хора, страдащи от астма.
Продуктът действа физически срещу въшките; той изцяло покрива паразита, прониквайки в дихателната му система – задушавайки го – и по този начин прави процеса по отстраняването им изключително ефективен!
Hedrin Treat & Go е безцветен и без аромат и не съдържа никакви химично или биологично активни химикали. Неговото активно вещество не си взаимодейства с кожата на главата и може да се използва от деца на 6-месечна възраст. Hedrin не съдържа никакви разтворители, които могат да причинят проблеми за потребители, страдащи от астма. Всички съставки, използвани в спрея, са били прилагани в състава на козметични продукти.
Съдържанието на всички препарати е патентовано и те са доказали своята ефективност в убиването на въшките по време на клинични опити. Доказали са дори ефективността на действието си върху въшки, придобили резистентност към традиционните лечения с пестициди.

Начин на употреба:
Hedrin Treat & Go се нанася върху косата и след това може да бъде изсушен със сешоар или оставен да изсъхне по естествен начин. Тъй като продуктът е трудно забележим върху косата, деца и родители могат да извършват обичайните си дейности, докато Hedrin Treat & Go действа върху главата им. Спреят може също да се използва през нощта и след 8 часа лесно може да бъде отмит.

Опаковка: 60 ml.

2. ХЕДРИН ПРОТЕКТ & ГОУ спрей 120 мл.

Kлинично доказано ефективен спрей за превантивно третиране срещу появата на главови въшки.

  • Нарушава жизнения цикъл на въшките, предотвратявайки заразяване;
  • Балсам на водна основа, който е лесен за употреба и може да бъде нанасян върху мокра или суха коса след използване на шампоан;
  • Нанасяйте след всяко измиване на косата или поне два пъти седмично.

Ефективност
Hedrin Protect & Go не съдържа никакви химично или биологично активни химикали. Неговата активна съставка е активдиол, която не реагира с кожата. В резултат, той е нежен към скалпа. Активдиол действа физически срещу въшките.
Подобно на всички насекоми, въшките са покрити от защитен слой. Той им помага да поддържат деликатния си вътрешен воден баланс, предотвратявайки загубата на течности. Activdiol в Hedrin действа като нарушава структурата на защитния слой на въшките, причинявайки смърт от дехидратиране. Съединението се използва за активно третиране в концентрация 5% и превантивно в концентрация 1%.
Тъй като Activdiol убива въшките по физически начин, за разлика от традиционните химически пестициди, можете да го използвате толкова често, колкото искате, без да има опасност паразитите да придобият резистентност. Продуктите на Hedrin, също така, не съдържат разтворители, които могат да причинят проблеми при някои хора, страдащи от астма.
Продуктът напълно покрива паразита, прониквайки дори в дихателната му система – задушавайки го – и по този начин увеличавайки значително шансовете за успех на лечението.

Сигурност
Hedrin Protect & Go не съдържа никакви химично или биологично активни химикали. Неговата активна съставка не си взаимодейства с кожата на главата и може да се използва от деца на 6-месечна възраст. Hedrin не съдържа никакви разтворители, които могат да причинят проблеми за потребители, страдащи от астма. Всички съставки, използвани в спрея, са били прилагани в състава на козметични продукти години наред и са показали, че имат добра поносимост. Съдържанието на всички препарати е патентовано и те са доказали своята ефективност в убиването на  въшките, дори и тези, развили резистентност към традиционните лечения с пестициди.

Децата се заразяват с въшки много лесно. Сега обаче има средство, с което активно предпазвате децата си срещу инвазия на паразитите и което, едновременно с това, придава здрав вид на косата.
Този клинично доказан кондициониращ спрей унищожава въшките преди инфектирането. Просто напръскайте със спрея и изчакайте да подейства - толкова е лесно.
Използвайте редовно Hedrin Protect&Go в случай, когато забележите въшки - най-вече при социални дейности, като игра с други деца, партита, преспиване в дома на приятел и в началото на училищната година.

Начин на употреба:

Използвате Hedrin Protect&Go редовно след всяко измиване на косата /най-малко два пъти седмично/ като част от обичайната хигиена за косата.
Върху влажна коса: изсушете с кърпа, след което напръскайте със спрея и разрешете косата.
Върху суха коса: просто напръскайте и разрешете косата. Няма нужда от изплакване, само изсушете косата или я оставете да изсъхне сама. Избягвайте пръскване към очите и лицето, както и вдишване на спрея.

Предпазни мерки:
Спреят Hedrin Protect&Go не съдържа летливи вещества. Въпреки това трябва да се спазват обичайните мерки за безопасност; винаги пазете косата от огън.

Да не се използва при чувствителност към някоя от съставките. Ако възникне обрив по кожата или други признаци на алергия, спрете употребата и се консултирайте с лекар. Да не се прилага върху наранена кожа. При случайно попадане в очите, да се изплакне с вода. Ако раздразнението продължи, консултирайте се с лекар.

Състав: Октан 1,2-диол 1% w/w /Activdiol/, PEG-6 априлови/капринови глицериди, PEG-12 диметикон, карбомер, натриев хидраксид, аромат /съдържа лимонен/, вода.

Опаковка: 120 ml.

Производител: Dermatonics Ltd., Обединено Кралство.

Аналози на ХЕДРИН КОМПЛЕКТ ТРИЙТ & ГОУ спрей 60 мл. + ПРОТЕКТ & ГОУ спрей 120 мл.

КОМЕНТАРИ КЪМ ХЕДРИН КОМПЛЕКТ ТРИЙТ & ГОУ спрей 60 мл. + ПРОТЕКТ & ГОУ спрей 120 мл.

ХЕДРИН КОМПЛЕКТ ТРИЙТ & ГОУ спрей 60 мл. + ПРОТЕКТ & ГОУ спрей 120 мл. Е СВЪРЗАН КЪМ

КатегорияМаркаЗаболявания (МКБ)АнатомияФармакологични групи (Активни съставки):Здравни съветиЛайфстайлЛюбопитноЗдравни проблемиНовиниИсторияАлтернативна медицинаБотаникаПроизводителиЛеченияСнимкиХранене при...