CEUMED

28 продукта
Сортирай:
На страница по:

Ceumed — за компанията: 
Началото на компанията е поставено през 2008 година. Като създава и предлага най-висококачествени медицински продукти, брандът изпълнява своята основна цел — да подпомага и облекчава живота на потребителите. Но експертите от компанията знаят, че добрият опит и ефективно присъствие на пазара не са единствените нужни компоненти за постигане на поставените цели. Необходимо е много повече. В основата на големия успех е вслушването в нуждите на потребителя. От значение е да се осъзнаят истинските изисквания и да се прояви реално разбиране към пациентите, изправени пред здравословни проблеми. Именно затова Ceumed непрекъснато усъвършенстват и търсят иновативни решения и това ги отличава сред конкуренцията. Тъй като най-добрата грижа е разумната грижа!

Ceumed навлиза първоначално на пазара през продуктите за грижа за бебета. Постиженията в годините са достойни за уважение и компанията се гордее с опита си. А също така, сред достойнствата на бранда е международният им произход и присъствие в шест държави в Централна Европа. Екипът на компанията се стреми да използва максимално добития опит, като го приложи и в други медицински области, за да осигурят и за възрастните множество удобства и облекчения, благодарение на наученото от грижата за бебетата.

Мисия на Ceumed:


„Разумна грижа!“ — най-компактното обобщение на мисията на компания. Тъй като грижата за близките може да бъде различна. Но най-голямо постижение е да се намерят истинските нужди и да осигури най-необходимото и правилно решение.
Компанията е с доказан опит и постижения на пазара в областта на грижата за бебета. Но част от продуктовата гама на бранда е насочена към стабилен растеж и в сферата на продукти за възрастни и по този начин личните цели са изпълнени, за да се постигне принос за безгрижен живот на обикновения потребител.

Централно управление: Будапеща.
Тип: Публична компания.
Основана през 2008 година.

Уебсайт:
http://ceumed.net/

Снимки и информация:
http://ceumed.net/

© 2007 - 2020 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook