Начало Е-Аптека Бебешки и детски стоки Шишета и биберони EVAN Bebe Evan БЕБЕ ЕВАН ШИШЕ + БИБЕРОН 0+ РОЗОВО 140 мл.

БЕБЕ ЕВАН ШИШЕ + БИБЕРОН 0+ РОЗОВО 140 мл.

Арт. #30055902
4.30 лв.
НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ ›
4.4, 5 гласа
Виж всички от EVAN ›Виж всички Бебешки шишета и биберони ›

БЕБЕ ЕВАН ШИШЕ + БИБЕРОН 0+ РОЗОВО 140 мл.

Висококачествена бутилка с лесни за сглобяване капачка и винтов пръстен и детайлна скала за измерване. Биберонът Бебе Еван е със стандартна форма, подходящ за бебета на възраст 0+ месеца, произведен от силикон без вкус и мирис. Той e мек и издръжлив с вграден регулируем клапан, който не позволява поглъщане на въздух и образуване на колики. Формата му улеснява засмукването. Уплътняващият диск, непозволяващ изтичане на съдържанието, е създаден за по-удобно пренасяне и съхранение на кърмата. Биберонът за хранене е без съдържание на Бисфенол А и е направен от материали, които са безопасни при контакт с храна. Лесен за почистване и подходящ за измиване в съдомиялна машина.

Почистване и стерилизиране:
Преди първата и след всяка следваща употреба измивайте цялата бутилка и стерилизирайте: Поставете компонентите във вряща вода за 5 - 6 минути. След всяка употреба бутилката, биберонът и останалите аксесоари трябва да бъдат добре почистени с топла вода или с обикновен домакински препарат за миене. Не поставяйте компонентите в тенджера под налягане. Могат да бъдат измити в съдомиялна машина, но не е препоръчително, тъй като някои от препаратите могат да повредят материалите. След употреба подсушете.

Предупреждение!
Винаги използвайте този продукт в присъствието на възрастен човек - не го оставяйте в ръцете на бебето, защото съществува риск от задавяне. Съхранявайте компонентите, които в момента не използвате, далеч от деца. Преди първата употреба сложете продукта и прилежащите му аксесоари във вряща вода за 5 - 6 минути. Почиствайте и стерилизирайте преди всяка употреба. Проверявайте биберона, като го издърпвате в различни посоки. Не оставяйте продукта на пряка слънчева светлина, горещина или в дезинфекционен препарат за по-дълго от препоръчаното време, защото може да го повредите. Преди да загрявате в микровълнова фурна премахнете винтовия пръстен, диска, биберона и капачката. Не затопляйте храна в микровълновата печка, когато бутилката е затворена. Друг лесен начин за затопляне е да поставите бутилката в топла вода. Винаги разклащайте и проверявайте температурата преди хранене. Не използвайте биберона за хранене като залъгалка. Непрекъснатият и продължителен прием на течности от бебето може да предизвика кариес. Хранете Вашето бебе според инструкциите на производителя на храната. Продуктът отговаря на Европейския стандарт EN 14350 за Изделия, предназначени за употреба от деца и тяхното отглеждане - Приспособления за пиене на течности.

Вместимост: 140 мл.

Аналози на БЕБЕ ЕВАН ШИШЕ + БИБЕРОН 0+ РОЗОВО 140 мл.

КОМЕНТАРИ КЪМ БЕБЕ ЕВАН ШИШЕ + БИБЕРОН 0+ РОЗОВО 140 мл.

БЕБЕ ЕВАН ШИШЕ + БИБЕРОН 0+ РОЗОВО 140 мл. Е СВЪРЗАН КЪМ

КатегорияМаркаСерияЗдравни съветиЛюбопитноСнимкиПсихологияНовиниЛайфстайлИнтервютаХранене при...СпортЛеченияТестовеДиетиСоциални грижиИсторияАлтернативна медицинаКлинични пътекиНормативни актовеФизиологияОрганизацииБотаникаСпециалистиПроизводители