Начало Е-Аптека Хранителни добавки Подкрепа при ракови заболявания SANCT BERNHARD БРОКОЛИ капс. * 60 SANCT BERNHARD

БРОКОЛИ капс. * 60 SANCT BERNHARD

Арт. #30035047

БРОКОЛИ капс. * 60 SANCT BERNHARD

Препоръчва се при:

  • злокачествени заболявания на стомах, бял дроб, дебело черво и др.;
  • за цялостна детоксикация на човешкия организъм;
  • като профилактично средство при белодробни заболявания.

Действие:
Екстрактите от броколи и синапено семе (и най-вече този от броколи) съдържат вещества, наречени глюкозинолати, които в човешкия организъм се разграждат до т. нар. "индоли“ и серни съединения (например сулфорафан). Броколите съдържат също така лутеин и зеаксантин (т.нар каротеноиди); отличен източник са на витамини (А, от В-групата, С и К) и на фибри, фолиева киселина, калий, фосфор, магнезий.

Сулфорафанът, съдържащ се в броколите, а също така и другите активни съставки, помагат в борбата с някои ракови заболявания: рак на дебелото черво, белите дробове, гърдата, яйчниците, пикочния мехур. Тези съединения активират тези гени в клетката, които предизвикват по-голямо производството на ензими, участващи в детоксикацията на канцерогени.
Броколите и синапеното семе подпомагат лечението и профилактиката на язви на стомаха и дванадесетопръстника. Сулфорафанът подпомага по-бързото възстановяване на кожата след слънчеви изгаряния. Броколите като цяло допринасят и за намаляване риска от сърдечно-съдови заболявания; лутеинът и зеаксантинът пък подпомагат зрението и очите.
Екстрактът от синапено семе има противовъзпалително и антиревматично действие и се използва най-вече при възпаления на дихателната система.

Начин на употреба:
Приемайте по 1 капсула 2 пъти дневно.

Състав на 1 капсула:

  • екстракт от броколи: 100 mg;
  • екстракт от синапено семе: 300 mg.

Опаковка: 60 капсули.

Производител: SANCT BERNHARD, Германия.

Аналози на БРОКОЛИ капс. * 60 SANCT BERNHARD

КОМЕНТАРИ КЪМ БРОКОЛИ капс. * 60 SANCT BERNHARD

БРОКОЛИ капс. * 60 SANCT BERNHARD Е СВЪРЗАН КЪМ

КатегорияМаркаЗаболявания (МКБ)АнатомияБотаникаНовиниЗдравни съветиКлинични пътекиЛюбопитноФизиологияДиетиАлт. медицинаИзследванияЛеченияХранене при...СнимкиСоциални грижиИсторияХрани и ястияРецептиЛайфстайлЗаведенияСпортОрганизацииПатологияПсихологияНормативни актовеСпециалистиИнтервютаНаправления в медицинатаАнкетиМикробиологияПрезентацииЕ-тата в хранитеПроизводителиОткритияВидео