Супер храни

307 продукта
Сортирай:
На страница по:

 

Супер храните съдържат много ценни съставки, витамини и минерали. Те предпазват организма от много заболявания и забавят процеса на стареене. Освен това извеждат и неутрализират вредните вещества и токсини в тялото, които могат да причинят увреждане на клетките.

В този раздел ще откриете хранителни добавки с екстракти от някои от най-мощните супер храни. Те имат детоксикиращ ефект, противовъзпалително и антиоксидантно действие.

Корен от мака – тази супер храна може да се приема под формата на прах или таблетки. Той спомага за балансиране на хормоналния баланс. Има балансирано съотношение на въглехидрати, протеини и фибри и повишава потентността.

Годжи бери – предотвратява развитието на рак и деменция.

Боровинки – силни антиоксиданти.

Билки – антибактериален и пречистващ кръвта ефект.

Листни зеленчуци – богати на магнезий, желязо и много витамини.

Семена от чиа – съдържат голямо количество калий, калций, магнезий, фибри с детоксикиращ ефект, омега-3 и омега-6 мастни киселини. Подобряват способността за концентрация и дейността на сърдечно-съдовата система.

Авокадо - богато на витамини, калий, калций и фибри. Укрепва имунната система чрез витамин Е и желязо. Препоръчва се за бременни жени, тъй като съдържа фолиева киселина, която е необходима за развитието на ембриона.

Нар – има положителен ефект върху кръвното налягане, сърдечно-съдовата система и захарния метаболизъм. Предотвратява развитието на Алцхаймер и затлъстяването.

Тиквени семки - помагат за предотвратяване на проблеми с простатата, инфекции на пикочните пътища и слабост на пикочния мехур. Те са богати на магнезий, цинк, калций, калий и желязо и витамини A, C, D и E.

© 2007 - 2020 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook