SANCT BERNHARD

93 продукта
Сортирай:
На страница по:


Sanct Bernhard
Предоставя натурални средства и козметика директно от производителя от 1903 г. Отстоява висококачествени ефективни природни лекарства, хранителни добавки и продукти за лична хигиена от собствено производство. Дългогодишният опит, квалифицирани служители, най-модерни производствени процеси и щателен контрол гарантират, че всички продукти отговарят на най-високите стандарти.
Суровините са от растителен или минерален произход. Използват се внимателно подбрани, високо дозирани ботанически есенции, етерични масла и активни съставки от природата, които осигуряват естествено здраве, красота и благополучие.
Повече от 400 служители разработват и произвеждат продукти, включващи различни природни лекарства, продукти за лична хигиена и козметика. Представлява средно голяма компания със седалище в Бад Диценбах. Kräuterhaus Sanct Bernhard е компания за обучение, одобрена от Търговската камара в Щутгарт и е био сертифицирана от 2005 г. с контролен номер DE-ÖKO-001. Вътрешното развитие и производство, както и директната доставка успешно позиционират компанията на пазара. Разполага с магазини в Бад Диценбах и Гьопинген. През първата половина на 20-ти век билките са пакетирани и продавани в Дюселдорф, а през 1960-та година семейство Шулц от град Бад Дизенбах поема управлението на немската компания.

Със Sanct Bernhard Sport успешно се позиционират в общи, състезателни и елитни спортове. От няколко години особено успешни на пазарите на спортно хранене и лични грижи.
От 2007 г. най-голямата немска олимпийска база в Бавария разчита на опита на Sanct Bernhard в грижата за най-добри спортисти.

Мото на компанията - “Само най-доброто за вашето здраве”

Отговорност за околната среда
Kräuterhaus Sanct Bernhard отдава голямо значение на опазването на чиста среда. Поради тази причина получава отличието „ECOfit company“. Проектът ECOfit е компонент от инициативата за опазване на климата на административния район Гьопинген и се популяризира от Баден-Вюртемберг.
Компанията поема отговорност за спазването и прилагането на екологичните принципи в бизнес процесите и по този начин намалява отрицателните влияния върху околната среда, така и разходите. Внедрява последователна инсталация на фотоволтаични системи на фирмени сгради от 2012 г. През 2017 г. генерира около 400 000 kWh мощност по екологичен начин в собствените фотоволтаични системи. Включва планирането и закупуването на енергоспестяващи сградни сгради, превозни средства и производствени машини.

Продуктови линии

Продуктите, които се произвеждат от Sanct Bernhard са повече от 700. Те са свързани с биологично активни добавки за здраве, козметика за красота, хранителни подправки, домакински продукти.

Мисия на Sanct Bernhard
Природните продукти предоставят възможност на всеки човек да бъде щастлив и да постигне добро здраве, по-красив външен вид и по-активен живот.

Принципи при производството

  • синергия на съставките;
  • натурални съставки от сертифицирани ферми;
  • доказани рецепти;
  • контрол на качеството на входа и изхода на производствената линия;
  • модерна технология;
  • спазване на всички международни и европейски стандарти за качество.

Сертификати:

  • Сертификат от MDC (medical device sertification GmbH) – доказва непрекъснатия контрол на качество върху производството, за да може всяка нова партида продукти да отговаря на високите стандарти.
  • Сертификат от BCS ÖKO-GARANTIE GMBH – удостоверява, че всички съставки се преминават строг контрол от независима организация за еко инспекция - BCS ÖKO-GARANTIE GMBH.

Държава: Германия.

Уеб сайтове на компанията:
https://www.sanct-bernhard.com
http://www.green-master.net/

Снимки и източник на информацията:
https://www.sanct-bernhard.com
От фейсбук страницата на компанията

© 2007 - 2020 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook