PFIZER

62 продукта
Сортирай:
На страница по:

 

Фармацевтичният гигант Pfizer се ангажира да прилага науката и глобалните ресурси за подобряване на здравето и благосъстоянието на всеки етап от живота.

Компанията е създадена през 1849 г. от братовчедите Charles Pfizer и Charles Erhart. Тя е посветила дейността си на откриването и развитието на нови и по-добри начини за профилактика и лечение на заболявания, подобряване на здравето и благосъстоянието на хората по цял свят.

Pfizer се стреми да осигури достъп до безопасни, ефективни и по-евтини лекарства, както и свързаните с тях здравни услуги, на хората, които се нуждаят от тях.

Pfizer предлага водещо портфолио от продукти и лекарства, които осигуряват добро здраве и превенция, също така лечение и лекарства за заболявания в широк кръг терапевтични области.

Компанията има гама от продукти, които имат потенциала да оспорят някои от най-страховитите болести на нашето време, като например болестта на Алцхаймер и рак.

Основната цел на Pfizer е да се гарантира достъп до иновативни методи на лечение и качествени здравни грижи на хората, навсякъде по света.

Държава: САЩ

Сайт: www.pfizer.com

© 2007 - 2020 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook