B.BRAUN

53 продукта
Сортирай:
На страница по:

 

От 180 години B.Braun снабдява с медицински изделия целия свят. Със своите продукти компанията предлага най-добрите решения в полза на пациентите. 

Чрез своите дистрибутори B.Braun се фокусира върху развитието на продуктово портфолио, базирано на научни изследвания и иновации. През 2007 г. се учредява Б.Браун България като основната цел на дружеството е да се превърне в предпочитан партньор в здравния сектор за пациенти, клиенти и служители.

Дългата история на B.Braun започва през далечната 1839 г., когато Джулиус Вилхелм Браун купува малка аптека в Мелсунген, Германия. Тя разширява своята дейност като продава местни билки чрез поръчки, изпращани по пощата. Първите фармацевтични продукти са създадени през 1864 г., когато най-големият син на Джулиус, Берхард Браун, поема бизнеса на бащи си.

През 1889 г. е открит първият офис на компанията в Берлин. Само след няколко години са разкрити и международни клонове в Ню Йорк, Лондон, Париж, Цариград, Токио и др. От този момент нататък компанията се радва на бърз растеж и покоряване на много световни пазари.

През всички тези години благодарение на високите стандарти за качество във всички дейности, които си поставя компанията, тя търпи постоянно развитие в света на здравеопазването. Ангажираността, познанията и иновативността на служителите е най-ценният ресурс на B.Braun. Благодарение на добрите отношения със своите партньори, компанията открива нови пазарни тенденции и търсения.

"Споделяйки опита" е семплата философия на B.Braun и едно обещание към своите клиенти и колеги да споделят медицински знания и опит в полза на здравето. Марката B.Braun се основава на три стълба – иновации, ефективност и устойчивост.

Държава: Германия

Сайт: www.bbraun.com; www.bbraun.bg

© 2007 - 2022 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook