Продукти за хигиена и защита

1936 продукта
Сортирай:
На страница по:

 

Тук ще откриете разнообразие от продукти за хигиена и защита. Сред тях са:

Дамски превръзки – различни видове и големини, подходящи за всеки ден от месечния цикъл. Чувствайте се спокойни и защитени с ежедневни и нощни превръзки, лайт, мини, нормал, супер и ултра. Те ще ви предпазят от протичане. Задържат течността в себе си като я превръщат гел и неутрализират неприятните миризми.

Дамските тампони -  за разлика от превръзките, абсорбират менструалната кръв в тялото. Те се поставят бързо и лесно, благодарение на заобления им връх. 

Сред продуктите за домашна хигиена ще откриете – апарати и уреди за отблъскване на вредители, ароматизатори за различни помещения, влагоабсорбатори, домакински ръкавици, кърпи и гъби за почистване, както и различни капани за вредители.

Защитни маски – за еднократна и многократна употреба, със сменящ се филтър, гумени и професионални. Защитните маски предпазват от вируси, микроби, прах, замърсен въздух и други вредни частици с големина от 0,6 до 0,3 микрона.

Продукти за лична хигиена – това са препарати против афти, въшки, гъбички по ноктите, херпеси; гелове за венци; гъби за баня и лице, дезинфекциращи гелове и пяни за ръце, козметични тампони, лакочистители, менструални чашки, носни кърпи, пластири и ръкавици за почистване, разтвори за лещи, свещи за уши, спрей за обувки, тупфи (клечки) за уши, фиксиращи и почистващи продукти за протези; шапки за баня.

Мокри кърпи – различни видове, подходящи за бебета и възрастни, за лице, ръце и тяло. Предлагаме още: антибактериални, дергимиращи и интимни мокри кърпи. Те почистват бързо и лесно, без да изсушават и дразнят кожата.

Памперси и пелени – различни размери за бебета и възрасти. В този раздел ще откриете още: анатомични парчета за родилка, еднократни чаршафи, урологични подложки за мъже и жени.

Репеленти – за домашна и професионална работа, които прогонват или се борят с акари, змии, кучета, котки и къртици, мишки, молци, мравки, хлебарки, мухи, комари и птици. Репелентите за лична защита предпазват от насекоми. Предлагат се под формата на гелове, гривни, лепенки, лосиони, рол-они, и спрейове.

© 2007 - 2024 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook