Начало Е-Аптека Хигиена и защита За дома Влагоабсорбатори WELLOS АБСОРБАТОР НА НЕПРИЯТНИ МИРИЗМИ WELLOS АНАНАС

АБСОРБАТОР НА НЕПРИЯТНИ МИРИЗМИ WELLOS АНАНАС

Арт. #30073687
53.20 лв.
НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ ›
5.0, 1 глас
Виж всички от WELLOS ›Виж всички Влагоабсорбатори ›

АБСОРБАТОР НА НЕПРИЯТНИ МИРИЗМИ WELLOS АНАНАС

Абсорбаторът Wellos е изработен изцяло от екологични материали. Антибактериален е и не съдържа химически елементи. Поддържа свежи храните в хладилника. Предпазва ги от разваляне, като абсорбира неприятните миризми и излишната влага.
Заради постоянната циркулация на въздуха в хладилника, миризмата на различните хранителни продукти в него се смесва. Те започват да презряват или да се разлагат и така губят своите хранителни стойности и качества. Тези процеси много често дори застрашават нашето здраве. В резултат на това често се налага презрелите или развалени продукти да бъдат изхвърлени, което от своя страна води до загуба на финансови средства. Поставен в хладилника, абсорбаторът Wellos помага за запазване на бързоразвалящите се зеленчуци и плодове свежи за по-дълго време. Той отстранява вредните газове като въглероден диоксид и етилен. Благодарение на микропорестите си керамични топчета, абсорбаторът поглъща неприятните миризми и вредните вещества. Така продуктите се запазват свежи и годни за консумация, а хладилникът ухае на свежест.
Поставен в гардероба, абсорбаторът запазва свежестта на дрехите и предотвратява появата на мухъл и влага. Поставен в шкафа за обувки, неутрализира неприятните миризми.

Начин на употреба: Поставете абсорбатора в хладилника, дрешника, шкафа за обувки или гардероба. Той трябва да бъде на място без директен контакт с вода или други течности. Почиства се повърхностно с влажна кърпа. Ако е замърсен и във вътрешността, керамичните топчета се изваждат внимателно и контейнерът се изплаква. След като вътрешността на топката изсъхне напълно, топчетата се връщат обратно на мястото им.

Внимание! Не поставяйте контейнера под течаща вода, преди да извадите керамичните топчета.
За да се презареди абсорбаторът, трябва да се постави на място с добра вентилация и слънчева светлина. За пълно презареждане - топчетата от вътрешността се изваждат и се поставят върху табла, след което трябва да стоят един ден на проветриво място с директна слънчева светлина. Керамиката подобрява функциите на далечните инфрачервени лъчи и аниони. Увеличава антибактериалното действие на абсорбатора и помага за предотвратяване растежа на плесени и вируси, отравящи храните.

Време на живот: от 2 до 3 години.

Опаковка: 1 бр.

Производител: Wellos Korea Co., Ltd., Корея.

Аналози на АБСОРБАТОР НА НЕПРИЯТНИ МИРИЗМИ WELLOS АНАНАС

КОМЕНТАРИ КЪМ АБСОРБАТОР НА НЕПРИЯТНИ МИРИЗМИ WELLOS АНАНАС

АБСОРБАТОР НА НЕПРИЯТНИ МИРИЗМИ WELLOS АНАНАС Е СВЪРЗАН КЪМ

КатегорияМаркаЗдравни съветиРецептиЛюбопитноЛайфстайлНовиниСпециалистиЛеченияБотаникаИсторияНормативни актовеПсихологияФизиологияАлт. медицина