АНДРЕА МИЛАНО НЕФИЛТРИРАН ОЦЕТ ОТ КОКОС, БИО 500 мл
Арт. №: 30125989АНДРЕА МИЛАНО НЕФИЛТРИРАН ОЦЕТ ОТ КОКОС, БИО 500 мл
Нефилтрираният оцет от кокос се произвежда от ферментирал кокос. Продуктът съдържа естествено срещащи се минерали като калий, калций и магнезий, както и витамини от група B.
Кокосовият оцет се характеризира с мек аромат и приятен, леко сладникав вкус. Той може да се използва по същия начин като ябълковия оцет и е подходящ за добавка към маринати, салатни дресинги и сосове. От него може да се приготви и освежаваща напитка, като смесите 1 с.л. оцет в чаша вода с малко лимонов сок и подсладител по избор. Идеален е за азиатски ястия или за мариноване на зеленчуци.
Този оцет е нефилтриран и съдържа „майка“ – естествено образувание от процеса на ферментация, което придава на продукта неговия автентичен, мътен вид.
Характеристики и приложение:
- Екзотичен вкус: Притежава уникален тропически аромат, който придава екзотична нотка на всяко ястие.
- Универсален в кухнята: Неговият мек и сладникав вкус го прави перфектен за леки дресинги, маринати и сосове, особено в азиатската кухня.
- Основа за напитки: Разреден с вода, той се превръща в чудесна основа за освежаваща и утоляваща жаждата напитка.
- Автентичен продукт: Като нефилтриран и непастьоризиран, той запазва своя естествен състав и характер.
Ключовата съставка – кокосът:
Кокосовият орех е плодът на кокосовата палма (Cocos nucifera). Той има твърда черупка, под която се намира бяла, ароматна ядка, която се консумира прясна или изсушена.
От кокоса се произвежда висококачествен оцет с отлични вкусови качества. Той наследява част от деликатния аромат на суровината и съдържа естествено срещащи се в нея минерали. „Майката“ на оцета, която се запазва в нефилтрирания продукт, съдържа частици от кокосовата суровина, допринасяйки за неговия автентичен и плътен характер.
Хранителна стойност |
в 100 мл |
| Енергия | 89 Kj/21 kcal |
| Мазнини | 0,0 g |
| от които наситени | 0,0 g |
| Въглехидрати | 1,2 g |
| от които захари | 0,0 g |
| Протеин | 0,2 g |
| Сол | < 0,05 g |
Съставки:
Оцет от кокос*; Киселинност 5%.
*от контролирано био земеделие.
Препоръки за употреба:
Подходящ да се прибави към вода, както и да се приема с лимонов сок. Може да използвате и за гарниране на зеленчуци.
Съхранение:
На хладно и сухо място, далеч от пряка слънчева светлина.
След отваряне да се съхранява в хладилник.
Опаковка:
500 мл
Производител:
Acetificio Andrea Milano, Италия
Подобни продукти на АНДРЕА МИЛАНО НЕФИЛТРИРАН ОЦЕТ ОТ КОКОС, БИО 500 мл
АНДРЕА МИЛАНО НЕФИЛТРИРАН ОЦЕТ ОТ КОКОС, БИО 500 мл е свързан към
- Ползи и вреди на кокосовото масло
- Кокосови сладки от три продукта
- Кокос (кокосов орех) - полезни и вредни свойства
- E260 Оцетна киселина
- Лесен сладкиш с кокосови стърготини и ябълки
- Лесен кокосов сладкиш
- Млечен кокосов кекс
- 101 ползи от кокосовото масло
- По-здравословна ли е кокосовата захар от обикновената
- Бързи кокосови сладки от 3 съставки
Коментари към АНДРЕА МИЛАНО НЕФИЛТРИРАН ОЦЕТ ОТ КОКОС, БИО 500 мл