ЯМАМОТО НУТРИШЪН АЛФА ТЕЧ 500 г
Арт. №: 30088480ЯМАМОТО НУТРИШЪН АЛФА ТЕЧ 500 г
Yamamoto® Nutrition AlphaTECH е хранителна добавка, съдържаща хидролизиран протеин от атлантическа сьомга (ProGo®), изолиран с помощта на ензими. Използвайки патентован производствен процес, е създаден продукт, в чийто състав влизат само естествени пептиди, аминокиселини и микроелементи.
AlphaTECH® протеините на Yamamoto Nutrition се произвеждат в Италия в най-добрите фабрики. Всичко това гарантира безопасност в съответствие с най-високите стандарти за качество.
Развитието на AlphaTECH® е резултат от тясното сътрудничество между италианската фирма Yamamoto® и норвежката компания Hofseth BioCare®. Хидролизираният протеин от сьомга ProGo® е създаден специално за Yamamoto® в най-добрите фармацевтични предприятия в Италия. Той притежава уникални и неповторими характеристики.
Каква е разликата между AlphaTECH® и всички останали протеини на пазара?
1. Оптимално задържане на азот. Доказано е, че AlphaTECH® протеините задържат със 79% повече азот в сравнение със суроватъчните протеин изолати и 20% повече от хидролизираните суроватъчни протеини. Колкото по-висока е биологичната стойност и задържането на азот на един протеинов източник, толкова по-добър е синтезът на белтъци.
2. По-голяма смилаемост и по-добро усвояване. AlphaTECH® представлява хидролизиран протеин, състоящ се от олигопептиди и аминокиселини в свободна форма. Има балансиран състав, наподобяващ човешките тъкани. По-специално, той съдържа около 627 пептиди (MALDI-TOF анализ), съставени от различни класове малки олигопептиди и аминокиселини в свободна форма. По този начин хидролизираната смес AlphaTECH® е "предварително смляна" и разделена на 5 пептидни фракции въз основа на тяхното тегло, молекулен размер и биоактивна сила. Всички те притежават изключителни биологични свойства и са обособени в следните групи: 110 - 1000 далтона, 1000 - 1500 далтона, 1500 - 2000 далтона, 2000 - 2500 далтона и > 2500 далтона. Следователно 100% от целия хидролизат е с молекулно тегло по-ниско от 3000 далтона, а повече от 50% представлява олигопептиди.
Имайте предвид, че суроватъчните протеини обикновено съдържат повече от 70% белтъци с молекулно тегло над 10 000 далтона. Това се отразява най-вече на бързото смилане и усвояване.
„Едно от най-добрите решения в света с най-висока бионаличност и най-бързо усвояване“
Непрекъснатите анализи и изследвания на суровините потвърждават тяхната научна стойност. Хидролизираният протеин от сьомга в момента е най-иновативният и интересен избор на широкия и непрекъснато развиващ се пазар. Yamamoto Nutrition се явяват „новатори“ с въвеждането на продукти, съдържащи тази специална суровина, по-рано представена в света на научните изследвания като специална храна за астронавти. Протеиновият хидролизат излиза на преден план като "супер храна" за съветските космонавти за задоволяване на техните специфични нужди, поради бързия разпад (катаболизъм) на протеини. Тази негативна тенденция е в резултат на липсата на гравитация и по-бързото храносмилане. Ето защо за хора, поставени при такива екстремни условия, е много важно да си осигурят хранителен източник с висока биологична стойност, който се усвоява / абсорбира незабавно в организма.
Най-важната характеристика, която прави този хидролизат наистина изключителен, е, че той задържа азота със 79% повече в сравнение със суроватъчните протеин изолати и 20% повече от хидролизираните суроватъчни протеини. И тези резултати наистина сочат уникална бионаличност. Колкото по-добри са биологичната стойност и задържането на азот на един протеинов източник, толкова по-добър е синтезът на белтъци и необикновеното чувство, че мускулите на всеки, който го приема, само в рамките на минути се възстановяват в максимална степен.
Вкус: Лимон.
Съдържание | в 100 g | в 30 g (2 лъжички) |
Енергия | 1795 kJ / 424 kca | 538 kJ / 127 kcal |
Мазнини
|
< 0,5 g
|
< 0,5 g
|
Въглехидрати
|
6,9 g
|
2,1 g
|
Протеини | 90 g | 27 g |
Сол | 2,5 g | 0,76 g |
Аминокиселинен профил на 100 g хидролизиран протеин от сьомга (ProGo®) | ||
Аланин | 8,3 g | |
Аргинин | 7,2 g | |
Аспарагинова киселина | 9,1 g | |
Цистеин | 0,4 g | |
Глутаминова киселина | 13,7 g | |
Глицин | 15,6 g | |
Хистидин + глутамин | 2,1 g | |
Изолевцин | 2,9 g | |
Левцин | 5,6 g | |
Лизин | 6,8 g | |
Метионин | 2,5 g | |
Фенилаланин | 3,4 g | |
Пролин | 7,3 g | |
Серин + Аспарагин | 4,9 g | |
Треонин + Цитрулин | 3 g | |
Триптофан | 0,5 g | |
Тирозин | 2 g | |
Валин | 3,8 g |
Състав: хидролизиран протеин от сьомга (ProGo®), ароматизатори, подсладител: сукралоза.
Начин на употреба: Добавете 2 лъжички (30 g) в 300 - 400 ml вода и приемайте веднъж дневно.
Важно: Препоръчителната дневна доза не трябва да се превишава. Добавките не заместват разнообразното хранене. Балансираната диета и здравословният начин на живот са изключително важни. Продуктът не е подходящ за бременни жени и деца. Задължително се консултирайте с лекар при продължителна употреба.
Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца под три години, при стайна температура.
Опаковка: 500 г.
Производител: Yamamoto Nutrition, Италия.
Подобни продукти на ЯМАМОТО НУТРИШЪН АЛФА ТЕЧ 500 г
ЯМАМОТО НУТРИШЪН АЛФА ТЕЧ 500 г е свързан към
- По кое време на деня се пият витамините и добавките
- Хранителни добавки и витамини за напълняване и апетит
- Лекарства и добавки срещу нервно напрежение и стрес
- Кои добавки са ефективни при артрит?
- Гарциния камбоджа, Индийска ягодка
- Алтернативно лечение при албумин в урината
- Кръвният шоколад Хематоген - полезният десерт от СССР
- Рутин (витамин Р): полезни свойства и приложение
- Пиния
- Лецитин: полезни свойства и приложение
Коментари към ЯМАМОТО НУТРИШЪН АЛФА ТЕЧ 500 г