Начало Е-Аптека Медицински принадлежности Тестове Биохимични TURDUS ТЕСТ ЛЕНТИ ЗА АЛКОХОЛ FREEDRIVE 0.5 * 10

ТЕСТ ЛЕНТИ ЗА АЛКОХОЛ FREEDRIVE 0.5 * 10

Арт. #30074154
25.00 лв.
НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ ›
5.0, 1 глас
Виж всички от TURDUS ›Виж всички Биохимични тестове ›

ТЕСТ ЛЕНТИ ЗА АЛКОХОЛ FREEDRIVE 0.5 * 10

Еднократните химически алкохолни тестове са предназначени както за самостоятелна употреба, така и за професионални нужди, касаещи контрола на служители и професионални шофьори (особено онези, пътуващи на територията на Франция).

Продуктът не се нуждае от батерии, мундщуци или калибрирация. Freedrive е отличен избор за случаите на специално организирани игри, тийм билдинг и аматьорски състезания, включващи шофиране на бъгита и дрифтинг, където организаторите на събитието са задължени да носят отговорност за безопасността на участниците.

Предимства на Freedrive спрямо други еднократни тестове за алкохол:

  • по-малка опаковка;
  • по-лесна употреба.

Еднократните алкохолни тестове Freedrive са от ново поколение и функционират без балон. Отчитат до 0.5 промила, а това ги прави подходящи при хора с нулева алкохолна толерантност. Създадени са на базата на химическа реакция, водеща до промяна в цвета на реагента при присъствие на алкохол в дъха.

Freedrive result - NO alcohol – при жълт цвят на реагента.

Freedrive result - Low alcohol - Жълтият цвят на реагента се обагря в зелено при наличие на алкохол.

Freedrive result - High alcohol - когато оцветяването премине над маркера алкохолът е над лимита на теста (0.5 промила).

Тестовете Freedrive са създадени във Франция. Те покриват изискванията на декрет 2015/775 от 29/06/2015. Този факт ги прави изключително подходящи за фирмите и шофьорите, извършващи превози до, от или през Франция.

Подходящи са и за потребителите, които нямат желание да си закупят дрегер. Еднократните тест летни ще бъдат вашият надежден помощник, който няма да ви подведе, когато се питате дали може да седнете зад волана, или не.

Опаковка: 10 тест ленти.

Производител: TURDUS, Франция.

Аналози на ТЕСТ ЛЕНТИ ЗА АЛКОХОЛ FREEDRIVE 0.5 * 10

КОМЕНТАРИ КЪМ ТЕСТ ЛЕНТИ ЗА АЛКОХОЛ FREEDRIVE 0.5 * 10

ТЕСТ ЛЕНТИ ЗА АЛКОХОЛ FREEDRIVE 0.5 * 10 Е СВЪРЗАН КЪМ

КатегорияМаркаСнимкиНовиниПсихологияЛайфстайлЛюбопитноИсторияСпортЛеченияРецептиЗдравни съветиХрани и ястияВидеоХранене при...ОрганизацииАлт. медицинаТестовеИзследванияЗдравни проблемиАнкетиЕ-тата в хранитеСоциални грижиДиетиБотаника