Начало Е-Аптека Хранителни добавки Супер храни SWANSON СУОНСЪН ЕКСТРАКТ ОТ КАФЯВИ ВОДОРАСЛИ капсули 500 мг * 60

СУОНСЪН ЕКСТРАКТ ОТ КАФЯВИ ВОДОРАСЛИ капсули 500 мг * 60

Арт. #30072458
58.90 лв.
НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ ›
5.0, 1 глас
Виж всички от SWANSON ›Виж всички Супер храни ›

СУОНСЪН ЕКСТРАКТ ОТ КАФЯВИ ВОДОРАСЛИ капсули 500 мг * 60

Фармацевтична компания Swanson Health е създадена през 1969 г. Нейната мисия е да предложи на своите клиенти чисти и полезни за здравето продукти. Близо 50 години по-късно тя продължава да обновява и поддържа качеството на своите витамини и добавки. Предоставя решения, които помагат на хората да живеят здравословно и да се радват на своята жизненост във всяка възраст.

Иновациите на компанията се ръководят от своеобразен комплекс от клинични изследвания, научни иновации и традиционна утвърдена употреба на суровините. "Суонсън" вярва, че етикетирането на хранителните й добавки трябва да осъществява в пълна прозрачност, да бъде достъпно за всички и да е лесно за разбиране. Това, което е отпечатано на етикетите, е точно това, което ще откриете в продуктите.

Тестовете за чистота и потентност на витамините и добавките на „Swanson Health” започват от методите на извличане на съставките, продължават през целия производствен процес чак до появата им на пазара. Тези изпитвания многократно надвишават стандартите в индустрията, гарантирайки, че всеки продукт отговаря на конкретни качествени гаранции за чистота и сила. Апаратурата на Swanson е сертифицирана в съгласие с добрите производствени практики (GMP), а компанията доброволно участва в независими лабораторни тестове от трети страни. С помощта на Суонсън може да сте сигурни, че получавате най-чистите продукти със страхотен положителен ефект върху здравето. 

Хранителната добавка на Суонсън е стандартизирана до 40% полизахариди, достъпни в капсули по 500 мг. Съдържа жизнеспособни кафяви водорасли. Клинични изследвания сочат, че те повишават защитните функции на организма и подобряват функциите на имунната система.

Предимства от приема на продукта:

  • набавяте си 100% чист екстракт от кафяви водорасли;
  • добит от специално отгледани, чисти суровини;
  • грижи се за здравето на имунната система;
  • стандартизиран до 40% полизахариди.
Състав: за една капсула:
Фукоиданов екстракт от кафяви водорасли - Laminaria spp., стандартизиран до 40% полизахариди 500 mg

Помощни вещества: целулоза за растителната капсула, растителна микрокристална целулоза, магнезиев стеарат.

Начин на прием: Вземайте по една капсула дневно, с голяма чаша вода.

Съхранение: На хладно и тъмно място, далеч от достъпа на деца.

Внимание: Винаги се съветвайте с Вашия лекар преди да приемате хранителни добавки, особено ако сте бременна или кърмите. Не забравяйте, че и естествените терапии носят риск от противопоказания, когато се комбинират с различни медицински процедури и условия.

Опаковка: 60 капсули.

Производител: SWANSON, САЩ.

Аналози на СУОНСЪН ЕКСТРАКТ ОТ КАФЯВИ ВОДОРАСЛИ капсули 500 мг * 60

КОМЕНТАРИ КЪМ СУОНСЪН ЕКСТРАКТ ОТ КАФЯВИ ВОДОРАСЛИ капсули 500 мг * 60

СУОНСЪН ЕКСТРАКТ ОТ КАФЯВИ ВОДОРАСЛИ капсули 500 мг * 60 Е СВЪРЗАН КЪМ

КатегорияМаркаАнатомияБотаникаФизиологияЛюбопитноЗдравни съветиХрани и ястияЛеченияНовиниЗаболявания (МКБ)ПатологияИсторияПсихологияНаучни публикацииХранене при...ИнтервютаВидеоАлт. медицинаИзследванияКлинични пътекиСнимкиСпортЛайфстайлМикробиологияТестовеДиетиОрганизацииПроизводителиНормативни актовеСпециалистиСоциални грижиОткритияЗаведения