Начало Е-Аптека Хранителни добавки Имунитет Възрастни SWANSON СУОНСЪН ЦИТРУСОВ БИОФЛАВОНОИДЕН КОМПЛЕКС ФУЛ СПЕКТРУМ капсули * 250

СУОНСЪН ЦИТРУСОВ БИОФЛАВОНОИДЕН КОМПЛЕКС ФУЛ СПЕКТРУМ капсули * 250

Арт. #30072434
62.20 лв.
НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ ›
5.0, 1 глас
Виж всички от SWANSON ›Виж всички Хранителни добавки за имунитет при възрастни ›

СУОНСЪН ЦИТРУСОВ БИОФЛАВОНОИДЕН КОМПЛЕКС ФУЛ СПЕКТРУМ капсули * 250

Фармацевтична компания Swanson Health е създадена през 1969 г. Нейната мисия е да предложи на своите клиенти чисти и полезни за здравето продукти. Близо 50 години по-късно тя продължава да обновява и поддържа качеството на своите витамини и добавки. Предоставя решения, които помагат на хората да живеят здравословно и да се радват на своята жизненост във всяка възраст.

Иновациите на компанията се ръководят от своеобразен комплекс от клинични изследвания, научни иновации и традиционна утвърдена употреба на суровините. "Суонсън" вярва, че етикетирането на хранителните й добавки трябва да осъществява в пълна прозрачност, да бъде достъпно за всички и да е лесно за разбиране. Това, което е отпечатано на етикетите, е точно това, което ще откриете в продуктите.

Тестовете за чистота и потентност на витамините и добавките на „Swanson Health” започват от методите на извличане на съставките, продължават през целия производствен процес чак до появата им на пазара. Тези изпитвания многократно надвишават стандартите в индустрията, гарантирайки, че всеки продукт отговаря на конкретни качествени гаранции за чистота и сила. Апаратурата на Swanson е сертифицирана в съгласие с добрите производствени практики (GMP), а компанията доброволно участва в независими лабораторни тестове от трети страни. С помощта на Суонсън може да сте сигурни, че получавате най-чистите продукти със страхотен положителен ефект върху здравето. 

Цитрусовите плодове са особено богати на ценния витамин С. В тях може да се открият и естествени съединения, известни като биофловоноиди, които подпомагат абсорбцията на киселия витамин от организма. Нещо повече, те усилват неговите антиоксидантни качества. Специалната формула на хранителната добавка на Суонсън комбинира двата компонента, за да направи още по-съвършен и полезен за здравето продукт. Изходната суровина, от която се извличат биофлавонидите, са горчивите портокали.

Предимства от употребата на продукта:

  • набавяте си чисти биофлавоноиди – най-ценният партньор на витамин С;
  • формулата на продукта усилва по естествен начин антиоксидантият потенциал на аскорбиновата киселина;
  • стандартизирана е до 50% съдържание на биофлавоноиди.

Съдържание:

Състав  в една капсула
Цитрусов биофлавоноиден комплекс (горчив портокал)
(стандартизирани до 50% биофлавоноиди) 
700 mg 
Шипка плодове (във вид на екстракт - 4:1) 25 mg 
Рутин 10 mg 
Ацерола плодове (във вид на екстракт) 2,5 mg 

Други съставки: желатин, оризово брашно, калциев палмитат, малтодекстрин.

Начин на употреба: Приемайте една до три капсули дневно с храна и вода.

Внимание: Само за възрастни. Консултирайте се с лекар, ако сте бременна, кърмите или сте на медикаментозно лечение. Дръжте далеч от деца.

Опаковка: 250 капсули.

Производител: SWANSON, САЩ.

Аналози на СУОНСЪН ЦИТРУСОВ БИОФЛАВОНОИДЕН КОМПЛЕКС ФУЛ СПЕКТРУМ капсули * 250

КОМЕНТАРИ КЪМ СУОНСЪН ЦИТРУСОВ БИОФЛАВОНОИДЕН КОМПЛЕКС ФУЛ СПЕКТРУМ капсули * 250

СУОНСЪН ЦИТРУСОВ БИОФЛАВОНОИДЕН КОМПЛЕКС ФУЛ СПЕКТРУМ капсули * 250 Е СВЪРЗАН КЪМ

КатегорияМаркаЗаболявания (МКБ)АнатомияБотаникаЛеченияФизиологияСпортЗдравни съветиХрани и ястияДиетиСъставкиЛюбопитноАлт. медицинаРецептиХранене при...Е-тата в хранитеИсторияЛайфстайлИзследванияМикробиологияТестовеНовиниСнимкиОрганизацииСпециалистиНормативни актовеСоциални грижиИнтервютаПроизводителиОткрития