Начало Е-Аптека Хранителни добавки Витамини и минерали Минерали SWANSON СУОНСЪН МАГНЕЗИЕВ АСПАРТАТ капсули 685 мг * 90

СУОНСЪН МАГНЕЗИЕВ АСПАРТАТ капсули 685 мг * 90

Арт. #30072427

СУОНСЪН МАГНЕЗИЕВ АСПАРТАТ капсули 685 мг * 90

Фармацевтична компания Swanson Health е създадена през 1969 г. Нейната мисия е да предложи на своите клиенти чисти и полезни за здравето продукти. Близо 50 години по-късно тя продължава да обновява и поддържа качеството на своите витамини и добавки. Предоставя решения, които помагат на хората да живеят здравословно и да се радват на своята жизненост във всяка възраст.

Иновациите на компанията се ръководят от своеобразен комплекс от клинични изследвания, научни иновации и традиционна утвърдена употреба на суровините. "Суонсън" вярва, че етикетирането на хранителните й добавки трябва да осъществява в пълна прозрачност, да бъде достъпно за всички и да е лесно за разбиране. Това, което е отпечатано на етикетите, е точно това, което ще откриете в продуктите.

Тестовете за чистота и потентност на витамините и добавките на „Swanson Health” започват от методите на извличане на съставките, продължават през целия производствен процес чак до появата им на пазара. Тези изпитвания многократно надвишават стандартите в индустрията, гарантирайки, че всеки продукт отговаря на конкретни качествени гаранции за чистота и сила. Апаратурата на Swanson е сертифицирана в съгласие с добрите производствени практики (GMP), а компанията доброволно участва в независими лабораторни тестове от трети страни. С помощта на Суонсън може да сте сигурни, че получавате най-чистите продукти със страхотен положителен ефект върху здравето. 

Магнезият е от съществено значение за организма, тъй като участва в над 300 ензимни процеса и реакции, част от които водят до производството на енергия. Аспарагиновата киселина обслужва същите процеси на клетъчно ниво. Комплексът между двата компонента в хранителната добавка обезпечава енергийната поддръжка на организма, която не може да се осигури под други форми. Продуктът на Суонсън е чудесна алтернатива за хората, загрижени за здравето на своите мускули и нервна система.

Предимства от употребата на добавката:

  • магнезият участва в метаболитните реакции, свързани с производството на енергия;
  • важно хранително вещество, вземащо участие в над 300 ензимни процеса;
  • свързва се с аспарагиновата киселина, обезпечавайки енергийната поддръжка на тялото.

Съдържание:

Състав  в една капсула
Магнезий (от 685 mg магнезиев аспартат)  133 mg 

Други съставки: Желатин, кафяво оризово брашно. Може да съдържа един или два от следните компоненти: магнезиев стеарат, силициев диоксид.

Начин на приложение: Приемайте по една капсула с вода три пъти на ден.

Внимание: Само за възрастни. Консултирайте се с лекар, ако сте бременна, кърмите или сте на медикаментозно лечение. Дръжте далеч от деца.

Опаковка: 90 капсули.

Производител: SWANSON, САЩ.

ВЗАИМОДЕЙСТВИЯ НА СУОНСЪН МАГНЕЗИЕВ АСПАРТАТ капсули 685 мг * 90

  • Умерено клинично значими взаимодействия (39)
Виж подробно всички ›

Аналози на СУОНСЪН МАГНЕЗИЕВ АСПАРТАТ капсули 685 мг * 90

КОМЕНТАРИ КЪМ СУОНСЪН МАГНЕЗИЕВ АСПАРТАТ капсули 685 мг * 90

СУОНСЪН МАГНЕЗИЕВ АСПАРТАТ капсули 685 мг * 90 Е СВЪРЗАН КЪМ

КатегорияМаркаЗаболявания (МКБ)АнатомияЛеченияФизиологияФармакологични групи (Активни съставки):ИзследванияЛюбопитноСпортБотаникаСъставкиЗдравни съветиТестовеПсихологияНовиниСнимкиЛайфстайлЕ-тата в хранитеАлт. медицинаПатологияХранене при...СпециалистиКлинични пътекиДиетиРецептиИсторияОрганизацииНормативни актовеЗаведенияИнтервютаПроизводителиОткрития