Начало Е-Аптека Хранителни добавки Витамини и минерали Минерали SWANSON СУОНСЪН МАГНЕЗИЕВ ЦИТРАТ прах 244 гр.

СУОНСЪН МАГНЕЗИЕВ ЦИТРАТ прах 244 гр.

Арт. #30072425

СУОНСЪН МАГНЕЗИЕВ ЦИТРАТ прах 244 гр.

Фармацевтична компания Swanson Health е създадена през 1969 г. Нейната мисия е да предложи на своите клиенти чисти и полезни за здравето продукти. Близо 50 години по-късно тя продължава да обновява и поддържа качеството на своите витамини и добавки. Предоставя решения, които помагат на хората да живеят здравословно и да се радват на своята жизненост във всяка възраст.

Иновациите на компанията се ръководят от своеобразен комплекс от клинични изследвания, научни иновации и традиционна утвърдена употреба на суровините. "Суонсън" вярва, че етикетирането на хранителните й добавки трябва да осъществява в пълна прозрачност, да бъде достъпно за всички и да е лесно за разбиране. Това, което е отпечатано на етикетите, е точно това, което ще откриете в продуктите.

Тестовете за чистота и потентност на витамините и добавките на „Swanson Health” започват от методите на извличане на съставките, продължават през целия производствен процес чак до появата им на пазара. Тези изпитвания многократно надвишават стандартите в индустрията, гарантирайки, че всеки продукт отговаря на конкретни качествени гаранции за чистота и сила. Апаратурата на Swanson е сертифицирана в съгласие с добрите производствени практики (GMP), а компанията доброволно участва в независими лабораторни тестове от трети страни. С помощта на Суонсън може да сте сигурни, че получавате най-чистите продукти със страхотен положителен ефект върху здравето. 

Магнезиевият цитрат на компания „Swanson” се грижи за здравето на мускулите, костите и сърдечно-съдовата система. Системната му употреба помага за поддържането на кръвното налягане и глюкозата в нормални граници. Влияе благоприятно върху производството на енергия и мускулната релаксация.

Swanson Premium Magnesium Citrate Powder прави набавянето на магнезий лесно - една лъжичка съдържа всичко, от което се нуждаете. Все повече здравни специалисти препоръчват приема на минерали в цитратна форма. Прахът улеснява персонализирането на дозировката и ви предлага алтернатива, ако имате проблеми с преглъщането на големи хапчета.

Състав: 

Съдържание в една мерителна лъжичка:
Магнезий (във вид на магнезиев цитрат) 630 mg

Начин на употреба: Смесете една лъжичка (4.2 гр) с осем грама любима течност. Препоръчва се да се приема с храна. В хранителната добавка има приложена мерителна лъжичка.

Внимание: Консултирайте се с лекар преди употреба, ако сте бременна, кърмите или приемате лекарства с рецепта. Продуктът съдържа сушилен агент за поддържане на свежестта. Не яжте сушителя, а го изхвърлете след употреба на добавката.

Опаковка: Прах - 244 гр.

Производител: SWANSON, САЩ.

Аналози на СУОНСЪН МАГНЕЗИЕВ ЦИТРАТ прах 244 гр.

КОМЕНТАРИ КЪМ СУОНСЪН МАГНЕЗИЕВ ЦИТРАТ прах 244 гр.

СУОНСЪН МАГНЕЗИЕВ ЦИТРАТ прах 244 гр. Е СВЪРЗАН КЪМ

КатегорияМаркаЗаболявания (МКБ)АнатомияЛеченияФизиологияФармакологични групи (Активни съставки):ИзследванияСпортЛюбопитноЗдравни съветиКлинични пътекиБотаникаСпециалистиЕ-тата в хранитеПроизводителиСъставкиТестовеПсихологияНовиниСнимкиЛайфстайлХранене при...Алт. медицинаИнтервютаИсторияОрганизацииНормативни актовеРецептиПатологияДиетиСпорт и туризъмСоциални грижиЗаведенияАнкетиОбразованиеОткрития