Начало Е-Аптека Книги Психология и философия ИК ХЕРМЕС МИМОЛЕТНИ СЪЗДАНИЯ - ЪРВИН ЯЛОМ - ХЕРМЕС

МИМОЛЕТНИ СЪЗДАНИЯ - ЪРВИН ЯЛОМ - ХЕРМЕС

Арт. #30071057
14.95 лв.
НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ ›
5.0, 1 глас
Виж всички от ИК ХЕРМЕС ›Виж всички Психология и философия ›

МИМОЛЕТНИ СЪЗДАНИЯ - ЪРВИН ЯЛОМ - ХЕРМЕС

В книгата "Мимолетни създания" влиятелният психотерапевт на нашето време - Ървин Ялом описва усилията на пациентите си да се справят с две големи предизвикателства на съществуването - да осмислят живота си и да приемат неизбежния си край. Тук ще откриете истински истории на хора, изпаднали в криза, които не намират лекарство за страданието си. В началото те са отчаяни и объркани, но благодарение на терапията достигат до прозрения, които променят личността и живота им. Ялом помага на всеки един от пациентите си да открие корените на своети страдание и да стигне до самата същност на човешкото битие. Не се страхува да ги последва в тъмните места, където властват страх и смърт, изолация и безсмислие. Лута се заедно с тях, докато намерят истината и стъпят на пътя на избавлението.
"Мимолетни създания" е разказ за трудностите в живота на човек, но и възхвала на най-прекрасните му плодове - семейство, любов, приятелство. От книгата на Ялом можем да научим как да направим живота си не само поносим, но и смислен и щастлив.

Издателство: ИК Хермес.
Автор: Ървин Ялом.
Година на издаване: 2016. 
Брой страници: 224.
Корица: мека.
Размери: 14.20 / 21.00 / 2.00 см.
ISBN: 9789542615347.
Тегло: 0.285 кг.

Аналози на МИМОЛЕТНИ СЪЗДАНИЯ - ЪРВИН ЯЛОМ - ХЕРМЕС

КОМЕНТАРИ КЪМ МИМОЛЕТНИ СЪЗДАНИЯ - ЪРВИН ЯЛОМ - ХЕРМЕС

МИМОЛЕТНИ СЪЗДАНИЯ - ЪРВИН ЯЛОМ - ХЕРМЕС Е СВЪРЗАН КЪМ

КатегорияМаркаЛайфстайлЛюбопитноСпециалистиПсихологияНовиниСнимкиСоциални грижиЗдравни съветиИнтервютаИсторияЗаведенияЛеченияТестовеСпортПатологияАлт. медицинаНормативни актовеАнкетиВидеоОрганизацииБотаникаДиетиРецептиСъставкиХранене при...