Начало Е-Аптека Хранителни добавки Витамини и минерали Витамини и минерали за деца BETTY БЕТИ ВИТАМИНИ A, B, C, D, E ЗА ДЕЦА желирани дражета * 30

БЕТИ ВИТАМИНИ A, B, C, D, E ЗА ДЕЦА желирани дражета * 30

Арт. #30070039

 БЕТИ ВИТАМИНИ A, B, C, D, E ЗА ДЕЦА желирани дражета *30

Хранителната добавка на Бети подпомага функциите на имунната система. Формата й е подходяща за деца със затруднено преглъщане.

Действия на активните съставки:

  • Витамин А - помага за по-добро зрение и подкрепя имунната система. Необходим е за здравето на зъбите, костите и кожата.
  • Витамин B6 - допринася за правилното функциониране на нервната система и поддържането на когнитивните умения.
  • Витамин С - има важна роля за защитата на ДНК, липидите и протеините от окисление. Допринася за синтеза на колаген, който е необходим за доброто здраве на кръвоносните съдове, зъбите, костите и кожата. Подкрепя нервната и имунната системи.
  • Витамин Е - има фундаментална роля за поддържане здравето на клетъчните мембрани, като помага за намаляване на тяхното окисление. Подпомага репродуктивните функции.
  • Витамин D - участва в обмяната на фосфор и калций, помага да се увеличи резорбцията и отлагането им в костите, а също така стимулира имунната система. Този витамин се синтезира по естествен път в организма под въздействието на слънчевата светлина.

Съдържание:

Средно съдържание в: 1 таблетка % *ПДД
Витамин A 800 μg RE 100%
Витамин В6 0,7 mg 50%
Витамин D 5 µg 100%
Витамин E 10 mg α-TE 83%
Витамин C 60 mg 75%

Препоръчителна дневна доза: 

  • За деца и възрастни над 3 години: по 1 таблетка дневно с храната.

Бременни жени не трябва да приемат повече от 800 μg витамин А на ден.

Внимание: Не се препоръчва за деца под 2 годишна възраст. Не превишавайте дневната доза. Не използвайте като заместител на разнообразното хранене.

Опаковка: 30 таблетки.

Производител"Brunel Healthcare" Великобритания.

Аналози на БЕТИ ВИТАМИНИ A, B, C, D, E ЗА ДЕЦА желирани дражета * 30

КОМЕНТАРИ КЪМ БЕТИ ВИТАМИНИ A, B, C, D, E ЗА ДЕЦА желирани дражета * 30

БЕТИ ВИТАМИНИ A, B, C, D, E ЗА ДЕЦА желирани дражета * 30 Е СВЪРЗАН КЪМ

КатегорияМаркаЗаболявания (МКБ)АнатомияЛеченияФизиологияФармакологични групи (Активни съставки):ИсторияСпортЛюбопитноБотаникаСнимкиЗдравни съветиНовиниХранене при...ПсихологияСъставкиАлт. медицинаЛайфстайлИзследванияСоциални грижиЕ-тата в хранитеМикробиологияТестовеДиетиОрганизацииСпециалистиНормативни актовеИнтервютаРецептиАнкетиОбразованиеЗаведенияКлинични пътекиПроизводителиОткрития