Начало Е-Аптека Хранителни добавки Сърце, холестерол и кръвно налягане Холестерол NEWTON-EVERETT USA ЧЕСЪН БЕЗ МИРИС капсули 1000 мг. * 120 NEWTON EVERETT

ЧЕСЪН БЕЗ МИРИС капсули 1000 мг. * 120 NEWTON EVERETT

Арт. #30069337

ЧЕСЪН БЕЗ МИРИС капсули 1000 мг. * 120 NEWTON EVERETT

Компанията-производител Нютън-Еверет е съсредоточена в производството на високоефективни и чисти хранителни добавки с безкомпромисно качество. Чистите течни екстракти, обвити с меки капсули, са създадени, за да осигурят максимална абсорбция на активните съставки от организма.

Хранителните добавки на Нютън-Евърет са тествани от независими лаборатории, като за целта е използвано най-съвременно оборудване и методи на изпитване. Това гарантира, че продуктите не съдържат живак, олово и други замърсители.

Биосъдържанието на чисти, природни суровини в хранителните добавки е често пъти пренебрегван фактор. Биосъдържание означава: "пропорция на хранителни вещества или биоактивни съставки, които се абсорбират от стомашно-чревния тракт и са предназначени за усвояване или натрупване в организма”. След преминаване през мембраните на чревните стени ингредиентите достигат до кръвообращението и всички останали части на тялото.

Какво е характерното за хранителната добавка с чесън без мирис?
Свойствата на лечебното растение са подробно проучени в първото десетилетие на ХХ век. Така билката се превръща в една от най-популярните суровини за производството на хранителни добавки. Приемът на чесън има многобройни ползи за организма – подпомага дейността на кръвоносната система, защитава от често боледуване, бори се с бактериалните и гъбични инфекции.

Ароматният зеленчук, също така, поддържа нормалните нива на кръвното налягане и холестерола. Чесънът без мирис на Нютон Евърет е произведен от специален концентриран екстракт от цели скилидки на растението. Той се равнява на 1000 мг. в 1 капсула.

Сърдечно-съдовите заболявания и приемът на чесън
Ароматният зеленчук действа по разнообразни начини, за да подобри цялостното здравословно състояние на сърцето и организма като цяло. Чесновите съединения в хранителната добавка предотвратяват натрупването на съсиреци. Системният прием на продукта води до намаляване на липопротеините, а по този начин и спад в нивото на "лошия" холестерол.

Чесънът без мирис и настинките
Чесънът без мирис има водеща роля за профилактиката и лечението на настинките. Освен това, Американският институт по здравеопазване съобщава, че заленчукът намалява тежестта на инфекциите на горните дихателни пътища, облекчава кашлицата и симптомите на настинка.

Състав:

  • Чесън без мирис (във вид на масло) – 1000 мг.

Помощни вещества: соево масло, желатин, глицерин с растителен произход, силициев диоксид.

Хранителната добавка е без:

  • захар;
  • изкуствени подсладители;
  • оцветители;
  • овкусители;
  • консерванти.

Инструкции за употреба: Приемайте по една капсула 4 пъти на ден или съгласно предписанието на лекаря ви.

Странични ефекти:
Може да се появи чеснов дъх. Миризмата на зеленчука се излъчва и от тялото. Наблюдават се стомашни разстройства и киселини. Ако някой от тези ефекти продължи или се влоши, незабавно се консултирайте с вашия лекар.

Макар и в много малко случаи, приемът на хранителната добавка може да отключи алергични реакции. Ако почувствате замаяност или затруднения в дишането, незабавно потърсете лекарска помощ.

Информация за алергени: съдържа соя.

Внимание:
Продуктът не трябва да се използва в комбинация с някои лекарства, които могат да предизвикат много сериозни взаимодействия. Сред тях са: протеазни инхибитори (индинавир, саквинавир) и ненуклеозидни инхибитори на обратната транскриптаза (невирапин, ефавиренц).

 

Опаковка: 120 капсули.

Производител: Newton-Everett, САЩ.

Аналози на ЧЕСЪН БЕЗ МИРИС капсули 1000 мг. * 120 NEWTON EVERETT

КОМЕНТАРИ КЪМ ЧЕСЪН БЕЗ МИРИС капсули 1000 мг. * 120 NEWTON EVERETT

ЧЕСЪН БЕЗ МИРИС капсули 1000 мг. * 120 NEWTON EVERETT Е СВЪРЗАН КЪМ

КатегорияМаркаЗаболявания (МКБ)Алт. медицинаАнатомияБотаникаФизиологияЛюбопитноЗдравни съветиЛайфстайлИсторияНовиниХранене при...ТестовеСнимкиЛеченияАнкетиСпортРецептиХрани и ястияИзследванияСпециалистиНормативни актовеДиетиМикробиологияЗдравни проблемиВидеоПрезентацииСъставкиПатологияИнтервютаОрганизацииСоциални грижиКлинични пътекиЗаведенияПроизводителиОткрития