Начало Е-Аптека MY REAL WAY МАЙ РИАЛ УЕЙ ХИЪР ТАЙД ПЛЮС ЗА СЛУХОВА СИСТЕМА капсули * 30

МАЙ РИАЛ УЕЙ ХИЪР ТАЙД ПЛЮС ЗА СЛУХОВА СИСТЕМА капсули * 30

Арт. #30067491
70.00 лв.
НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ ›
5.0, 2 гласа
Виж всички от MY REAL WAY ›

МАЙ РИАЛ УЕЙ ХИЪР ТАЙД ПЛЮС ЗА СЛУХОВА СИСТЕМА капсули * 30

Ролята на слуха в човешкия живот не може да бъде подценявана. Това е едно от 5-те основни сетива. За човек слухът е пряко свързан с развитието на речта, комуникацията, образованието, интелектуалния напредък и самореализацията.
Според СЗО (Световната здравна организация) в световен мащаб през 2013 г. повече от 360 милиона души страдат от загуба на слуха. От тях само 165 милиона са над 65-годишна възраст. Този проблем изключително бързо се задълбочава през 21 век. На първо място той се асоциира с невросензорната загуба на слух, а именно пораженията върху вътрешното ухо, т.нар. слухов анализатор.
Загубата на слух в ранна детска възраст води след себе си множество негативни последствия - от нереализиран образователен потенциал и проблеми при общуването с околните до липса на конкурентоспособност на пазара на труда, преки и косвени финансови загуби и общ спад в качеството на живот. Ключът към правилното възприемане на околния свят и възможностите, които открива пред нас, е свързан с предотвратяване уврежданията на слуха в ранна детска възраст и коригиране на слуховите нарушения в зряла и старческа възраст.

HearTIDE PLUS представлява многофункционален пептиден комплекс, разработен с помощта на високомодерни технологии, чиято цел е предотвратяване на уврежданията и коригиране на слуха.

Активни съставки на HearTIDE PLUS:

 • Приемът на физиологично активен нискомолекулен комплекс от пептиди NA е абсолютно безопасен за човешкото тяло. Той влияе селективно върху клетките на вътрешното ухо, възстановявайки техните функции;
 • L-аргинин, цианокобаламин (витамин В12) и фолиева киселина - нормализират енергийния метаболизъм и ускоряват процеса на възстановяване на структурата на слуховия анализатор;
 • Надеждната антиоксидантна защита на клетките на вътрешното ухо от патологичните въздействия на свободните радикали се осъществява от комплекс мощни антиоксиданти – витамин Е, стимулиращи функциите му витамин А, селенометионин, като източник на ключовия микроелемент селен и пептиди NA.

HearTide Plus е предназначен за употреба при:

 • Загуба на слух;
 • Субективен шум в ушите;
 • Акустичен шум или механична травма на ухото;
 • По-продължително подлагане на силен шум у дома или по време на работа;
 • Загуба на слух с напредване на възрастта;
 • За предотвратяване на ранна загуба на слуха;
 • Превенция на наследствено предразположение към отслабване на слуха;
 • Усложнения, вследствие на бактериални инфекции, засягащи слуховите органи;
 • Възстановяване от възпалителни заболявания от различен произход.

Състав: Пептиден комплекс NA, дикалциев фосфат, L-аргинин, витамин А, витамин Е, витамин В12, селенометионин, фолиева киселина, магнезиев стеарат, микрокристална целулоза, силициев двуокис.

За производството на хранителната добавка HearTIDE PLUS е използвано модерно оборудване в комбинация с органични суровини и съобразени с околната среда технологии. Компонентите (аминокиселинен пептиден комплекс + биологично активни съединения) са вложени в специални стабилни и в същото време еластични капсули от хипромелоза. Благодарение на тях хранителните вещества се абсорбират по-добре при преминаването им през стомашно-чревния тракт. Растителният произход на хипромелозата не предизвиква алергии и дразнене на стомаха. Продуктът може да се използва от хора от различни националности и с различни хранителни навици, включително вегетарианци и вегани.

Начин на употреба:

 • Възрастни – вземайте по 1 капсула дневно в продължение на 1 месец, 20-30 минути след хранене с достатъчно количество вода. Добавката може да се приема максимум 2 до 3 месеца.

Противопоказания:

 • Малолетни.
 • По време на бременност и кърмене.
 • Индивидуална свръхчувствителност към добавката.

Опаковка: 30 капсули.

Производител: „My Real Way“ Белгия.

Аналози на МАЙ РИАЛ УЕЙ ХИЪР ТАЙД ПЛЮС ЗА СЛУХОВА СИСТЕМА капсули * 30

КОМЕНТАРИ КЪМ МАЙ РИАЛ УЕЙ ХИЪР ТАЙД ПЛЮС ЗА СЛУХОВА СИСТЕМА капсули * 30

МАЙ РИАЛ УЕЙ ХИЪР ТАЙД ПЛЮС ЗА СЛУХОВА СИСТЕМА капсули * 30 Е СВЪРЗАН КЪМ

МаркаСнимкиЛюбопитноНовиниРецептиЛеченияЗдравни съветиХранене при...Алт. медицинаФизиологияКлинични пътекиИнтервютаОрганизацииЛайфстайлСоциални грижиИсторияИзследванияОбразованиеАнкетиСпортПроизводителиНормативни актовеБотаникаОткрития