Начало Е-Аптека Хигиена и защита Репеленти Репеленти за домашна и професионална употреба Змии УРЕД MOTOR MOLECHASER ЗА ЗАЩИТА ОТ ПОДЗЕМНИ ГРИЗАЧИ И ЗМИИ

УРЕД MOTOR MOLECHASER ЗА ЗАЩИТА ОТ ПОДЗЕМНИ ГРИЗАЧИ И ЗМИИ

Арт. #30067215
Последна цена: 54.00 лв.

Продуктът не е наличен.

НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ ›
4.0, 2 гласа
Виж всички Репеленти срещу змии ›

УРЕД MOTOR MOLECHASER ЗА ЗАЩИТА ОТ ПОДЗЕМНИ ГРИЗАЧИ И ЗМИИ

Уред за защита от змии и подземни гризачи, който създава механични вибрации в почвата чрез мотор с ексцентрик, намиращ се в алуминиев корпус. Изключително ефективен при минимален разход на средства и усилия.

Змиите и подземните гризачи нямат добро зрение, но за сметка на това са с изключителен слух и чувствителност към вибрации.

MOTOR MOLECHASER® излъчва мощни механични трептения и е най-ефикасното техническо средство на пазара за защита от подземни гризачи (къртици и сляпо куче) и влечуги (змии, смокове). Много по-добър е от останалите продукти на пазара, излъчващи звукови трептения.

MOTOR MOLECHASER излъчва механична вибрация в продължение на 3-4 секунди през 18 секунди и защитава площ около 1500 квадратни метра. Оформен е като мотор, който развърта един ексцентрик в цилиндричен корпус. Вибрацията от стоманения цилиндричен корпус се предава на алуминиевия корпус на уреда, а оттам и на почвата. Вредителите, възприемат това като опасност и се стремят да избягат извън обсега на действие на уреда. Така, без да убивате животните или пък да замърсявате почвата се постига защита с минимален разход на усилие и средства. Уредът е безвреден и за хората, и за домашните животни. С MOTOR MOLECHASER защитавате двора и площадката пред къщата от достъпа на змии и смокове, а градината - от къртици и сляпо куче.

Размерът на защитаваната площ зависи от вида на почвата. Влажната глинеста почва е идеалната среда за разпространение на звуковите емисии и вибрациите. Торфената или суха песъчлива почва намалява разпространението на емисиите. Това изисква да бъдат предвидени повече уреди за единица охранявана площ.

Уредът работи с 4 броя алкални батерии от 1,5V размер 'D'. Те се закупуват отделно и могат да се намерят навсякъде в търговската мрежа. Животът на батериите е 4-6 месеца. Задължително ги сменяйте след изтичане на указания период от време или когато установите липса на вибрация. Уредът е много икономичен - с един комплект батерии се осигурява защита на обекта през целия сезон /от пролетта до есента/. Това е най-евтиното средство за предпазване от подземни гризачи и влечуги, без използване на вредни и скъпи химикали.

MOTOR MOLECHASER® има алуминиев корпус и 100% водозащитеност, с което се предпазва околната среда от евентуално замърсяване при контакт на батериите с почвата. Дължината и диаметърът му са съответно 41,5 см и 8 см, а теглото без батериите е 500 грама.

Не трябва да се очаква моментално въздействие върху вредителите. След поставяне на MOTOR MOLECHASER® са необходими поне няколко дни, за да установите, че подземните гризачи напускат охраняваната зона. Използването на уреда се препоръчва не само за изгонване на вредители, но и профилактично.

Ако искате да защитите сграда от змии, поставете уреди в почвата около нея в близост до местата, откъдето смятате, че е възможно те да проникнат.

Монтажът на уреда е лесен. Капакът се отвива, батериите се поставят в кутията, след което се монтира обратно, като плътно се затяга за защита от влага! При правилно поставяне на батериите от уреда се излъчва първата емисия вибрации. С помощта на подходящ инструмент с подобни на уреда размери се прави отвор в почвата. MOTOR MOLECHASER се поставя в дупката и се покрива до маркировката върху алуминиевия корпус.

Не е възможно уредът да се сложи в почвата с натиск върху него, без предварително създаден за целта отвор. След поставяне, почвата около MOTOR MOLECHASER се уплътнява, за да се осигури надеждно предаване на вибрациите през нея. Това трябва да се извършва много внимателно, за да не се повреди уреда. По същата причина ясно се обозначава и мястото, където той е поставен. Така MOTOR MOLECHASER остава защитен при обработка на почвата или при случаен достъп.

Тегло: 0,500 кг.

Производител: LEAVEN Enterprise, Тайван.

Аналози на УРЕД MOTOR MOLECHASER ЗА ЗАЩИТА ОТ ПОДЗЕМНИ ГРИЗАЧИ И ЗМИИ

КОМЕНТАРИ КЪМ УРЕД MOTOR MOLECHASER ЗА ЗАЩИТА ОТ ПОДЗЕМНИ ГРИЗАЧИ И ЗМИИ

УРЕД MOTOR MOLECHASER ЗА ЗАЩИТА ОТ ПОДЗЕМНИ ГРИЗАЧИ И ЗМИИ Е СВЪРЗАН КЪМ

КатегорияЗдравни съветиЛайфстайлНовиниЛюбопитноПсихологияИсторияБотаникаСнимкиРецептиПроизводителиСпортИнтервютаФизиологияСоциални грижиНормативни актовеОрганизацииЛечения