Начало Е-Аптека Хранителни добавки Витамини и минерали Минерали SWANSON СУОНСЪН ТРОЕН МАГНЕЗИЕВ КОМПЛЕКС капсули 400 мг. * 30

СУОНСЪН ТРОЕН МАГНЕЗИЕВ КОМПЛЕКС капсули 400 мг. * 30

Арт. #30066911

СУОНСЪН ТРОЕН МАГНЕЗИЕВ КОМПЛЕКС  капсули 400 мг. * 30

Магнезиевите добавки често несправедливо получават лоша репутация и това не е заради тяхната ефективност. Истинската причина е, че хората откриват объркваща и противоположна информация за различните магнезиеви хелати. За всяка статия, която ви казва, че магнезиевият оротат е най-добрият хелат, има още две, които твърдят, че магнезиевият цитрат е по-добър. И така, на коя да се доверим?
Истината е, че различните форми на магнезий, всяка от които е свързана с различни хелати (оротат, цитрат и др.), представляват различни начини за справяне с проблемния въпрос на абсорбация.
Swanson Triple Magnesium Complex се стреми да реши тази загадка веднъж завинаги като осигурява магнезий за цял ден от три отделни източника, за постигане на оптимална бионаличност.
Магнезият е основен минерал, който оказва подкрепа на мускулите и костите. Също така подпомага здравето на сърдечно-съдовата и функциите на нервната система. Той е един от най-важните минерали в храната за поддържане на силно и здраво тяло.

Ползи:

  • Помага за предотвратяване на костни заболявания като остеопороза;
  • Има жизненоважно значение за формиране на мускулите и зъбите;
  • Може, дори, да изиграе ключова роля при компенсиране на ранните признаци на коронарна болест на сърцето и хипертония.

Съдържание в една капсула:

  • Магнезий (от магнезиев оксид, магнезиев цитрат и магнезиев аспартат) - 400 мг.

Други съставки: оризово брашно, желатин, магнезиев стеарат.

Дозировка: една капсула дневно с вода.

Ако вече приемате други медикаменти или страдате от някакво заболяване, за което смятате, че тази добавка може да окаже негативен ефект, потърсете съвет от Вашия лекар, преди да започнете да я приемате.

Не превишавайте препоръчваната доза.

Не приемайте, ако външният печат е повреден.

Опаковка: 30 капсули.

Производител: Swanson Health Products, САЩ.

ВЗАИМОДЕЙСТВИЯ НА СУОНСЪН ТРОЕН МАГНЕЗИЕВ КОМПЛЕКС капсули 400 мг. * 30

  • Умерено клинично значими взаимодействия (39)
Виж подробно всички ›

Аналози на СУОНСЪН ТРОЕН МАГНЕЗИЕВ КОМПЛЕКС капсули 400 мг. * 30

КОМЕНТАРИ КЪМ СУОНСЪН ТРОЕН МАГНЕЗИЕВ КОМПЛЕКС капсули 400 мг. * 30

СУОНСЪН ТРОЕН МАГНЕЗИЕВ КОМПЛЕКС капсули 400 мг. * 30 Е СВЪРЗАН КЪМ

КатегорияМаркаЗаболявания (МКБ)АнатомияЛеченияФизиологияФармакологични групи (Активни съставки):ИзследванияЛюбопитноЗдравни съветиСпортКлинични пътекиБотаникаСпециалистиСъставкиТестовеПсихологияНовиниСнимкиЛайфстайлЕ-тата в хранитеАлт. медицинаХранене при...ИнтервютаНормативни актовеОрганизацииИсторияРецептиДиетиПатологияСоциални грижиЗаведенияПроизводителиОткрития