Начало Е-Аптека Хранителни добавки Имунитет Възрастни SWANSON СУОНСЪН ДИМЕТИЛ ГЛИЦИН ЗА ВЕГЕТАРИАНЦИ таблетки 125 мг. * 90

СУОНСЪН ДИМЕТИЛ ГЛИЦИН (DMG) ЗА ВЕГЕТАРИАНЦИ таблетки 125 мг. * 90

Арт. #30066680

СУОНСЪН ДИМЕТИЛ ГЛИЦИН ЗА ВЕГЕТАРИАНЦИ таблетки 125 мг. * 90

Swanson Ultra Aangamik® DMG за вегетарианци е естествено съединение, което се произвежда в малки количества в тялото. То може да се открие в клетките на растенията и животните. Изследвания сочат, че DMG (диметил глицинът) подпомага дейността на имунната система, здравето на кръвоносните съдове и сърдечно-съдовата функция. Благодарение на влиянието му върху млечната киселина, той подкрепя и здравето на мускулите, издръжливостта и възстановяването. Swanson Ultra Aangamik DMG е оригинална, патентована DMG хранителна добавка, за която са проведени редица научни изследвания и препоръчана от практикуващите природни лечители.

Какво представлява DMG?
DMG е метилов донор, което означава, че има способността да прехвърля метиловата група към друго вещество. Този процес, наречен метилиране, е критично важен за много аспекти на човешкото здраве и благополучие. Aangamik® е оригинална DMG добавка, чието действие е подкрепено от множество изследвания. Тя представлява метилов донор от първо поколение. Спомага за установяване на концепцията и довежда до разработването на други хранителни добавки, които по своята същност са метилови донори. За разлика от тях, Aangamik DMG предлага гарантирана стабилност, обезпечена от специалната блистерна опаковка, която предпазва патентованата формула от разграждане. Това е единственият продукт, на който можете да се доверите да Ви осигури ефикасен метилов донор. Swanson Ultra е единствената марка, която Ви го предлага на невероятна цена.

Съдържание в 1 таблетка:

  • Aangamik® DMG (N, N-диметилглицин) - 125 mg.

Дозировка: по една таблетка три пъти на ден, оставена да се разтвори в устата.

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: Консултирайте се с лекар преди употреба, ако сте бременна, кърмите или приемате лекарства, отпускани с рецепта.

Не съхранявайте в хладилник.

Aangamik® DMG е регистрирана търговска марка на FoodScience Corp.

Опаковка: 90 таблетки.

Производител: Swanson Health Products, САЩ.

Аналози на СУОНСЪН ДИМЕТИЛ ГЛИЦИН ЗА ВЕГЕТАРИАНЦИ таблетки 125 мг. * 90

КОМЕНТАРИ КЪМ СУОНСЪН ДИМЕТИЛ ГЛИЦИН ЗА ВЕГЕТАРИАНЦИ таблетки 125 мг. * 90

СУОНСЪН ДИМЕТИЛ ГЛИЦИН ЗА ВЕГЕТАРИАНЦИ таблетки 125 мг. * 90 Е СВЪРЗАН КЪМ

КатегорияМаркаЗаболявания (МКБ)АнатомияЛеченияФизиологияФармакологични групи (Активни съставки):ЛюбопитноБотаникаЕ-тата в хранитеЗдравни съветиСпортРецептиЛайфстайлАлт. медицинаДиетиНовиниХранене при...АнкетиИзследванияИсторияСпециалистиНормативни актовеСнимкиПатологияИнтервютаОрганизацииСоциални грижиЗаведенияКлинични пътекиМикробиологияТестовеПроизводителиОткрития