Начало Е-Аптека Хранителни добавки Супер храни SWANSON СУОНСЪН ХЛОРОФИЛ капсули * 300

СУОНСЪН ХЛОРОФИЛ капсули * 300

Арт. #30066257

СУОНСЪН ХЛОРОФИЛ капсули * 300

Хлорофилът е химично съединение, което се получава при една от най-впечатляващите алхимични реакции в природата. Той използва енергията от слънчевите лъчи и при наличието на вода я превръща в източник на храна за растенията. Ние всички познаваме този процес като фотосинтеза. А хлорофилът е онзи пигмент, който придава на растенията бляскав зелен оттенък. Но какво общо има това съединение с човешкия организъм?
Както впоследствие се оказва - много! По своята клетъчна структура хлорофилът много наподобява човешка кръвна клетка. Всъщност, единствената разлика е, че в основата си тя е направена от магнезий вместо желязо. Вследствие на това от известно време се проучват потенциалните предимства на хлорофила и резултатите са вълнуващи!
През нашия живот ние се сблъскваме с множество токсични метали. Те се срещат в изобилие в атмосферата на земята и колкото и да е жалко, ние трябва да съществуваме заедно с тях. Свързвайки се с тези токсични метали, хранителната добавка на Swanson Хлорофил действително може да попречи на тялото ни да ги абсорбира.

За какво е подходящ продуктът на Swanson Хлорофил?
Поради сходството на хлорофила с човешката кръвна клетка, той често се използва като средство за допълване и увеличаване броя на червените кръвни клетки в организма. Но ползите, които той оказва върху човешкото здраве, не спират до тук.
"Свежест" е дума, която Вие често ще чувате, когато се говори за хранителната добавка на Swanson Хлорофил. Това се дължи на присъщите му очистващи и детоксикиращи свойства. В продължение на години хората са употребявали хлорофила за вътрешно пречистване. Нещо повече - той се счита за истински "дезодорант", защото може да неутрализира неприятната телесна миризма, като работи вътре в организма. Също така нежно успокоява стомаха и подпомага функциите на цялата храносмилателна система.
Хлорофилът представлява мощен антиоксидант. В продължение на повече от един век учените са изследвали способността на съединението да помогне на тялото ни да се излекува. Някои хора всъщност вярват, че директното му нанасяне върху раните може да ускори лечебния процес.

Предимства:

  • Изключително силен антиоксидант;
  • Подпомага детоксикацията на организма;
  • Влияе благоприятно върху стомашно-чревния тракт и дори потиска глада;
  • Дезодорира.

Хранителната добавка е подходяща за вегетарианци.

Състав на 1 капсула:

  • Листа от люцерна (Medicago sativa) - 410 mg;
  • Хлорофил (като натриев меден хлорофилин от листа на моркови) - 60 mg.

Други съставки: Хипромелоза (растителна капсула), калциев палмитат.

Начин на употреба:
Приема се по 1 (една) капсула дневно с вода след хранене.

Опаковка: 300 капсули.

Производител: Swanson Health Products, САЩ.

Аналози на СУОНСЪН ХЛОРОФИЛ капсули * 300

КОМЕНТАРИ КЪМ СУОНСЪН ХЛОРОФИЛ капсули * 300

СУОНСЪН ХЛОРОФИЛ капсули * 300 Е СВЪРЗАН КЪМ

КатегорияМаркаЗаболявания (МКБ)АнатомияБотаникаФизиологияЗдравни съветиСъставкиХрани и ястияАлт. медицинаЕ-тата в хранитеЛеченияЛюбопитноСпортРецептиЛайфстайлДиетиНовиниХранене при...АнкетиПрезентацииЗаведенияИсторияСимптомиСнимкиИзследванияПроизводителиМикробиологияТестовеОрганизацииСпециалистиНормативни актовеСоциални грижиИнтервютаОткрития