Начало Е-Аптека Хранителни добавки Имунитет Възрастни SWANSON СУОНСЪН КОЛАСТРА капсули 480 мг. * 60

СУОНСЪН КОЛАСТРА капсули 480 мг. * 60

Арт. #30065865

СУОНСЪН КОЛАСТРА капсули 480 мг. * 60

Коластрата е богата на хранителни вещества част от млякото, произвеждано по време на кърменето. Използвана от векове за генериране на антитела и борба с болестите, тя за пореден път доказва, че в света няма нищо по-мощно от майчината грижа.

Какво представлява хранителната добавка на Swanson коластра?
Билкарите, практикуващи Аюрведа, използват "първото мляко" повече от 2000 години за лечение както на духа, така и на тялото. В същото време на другия край на света, скандинавците отдавна празнуват раждането на телетата със здравословен "пудинг", направен с коластра.
Хранителната добавка на Swanson Коластра съдържа точно това "първо мляко", което се отделя от майката непосредствено след раждането. Изходната суровина за производството на продукта е коластра от крави. Дори за някои хора това да звучи странно, в исторически аспект се оказва, че скандинавците не са сами. В Украйна и до днес все още се яде сладко сирене, произведено от коластра, известно като "Molozyvo". Това, което всяка една от тези култури отдавна е решила да направи, е да се възползва от невероятната сила на майчиното мляко веднага след раждането.
Коластрата е много важна за новороденото, защото тя му осигурява първата линия на защита. Съдържа по-малко мазнини и повече протеини, отколкото всяко друго мляко. Но в същото време е заредена с антитела за борба с инфекциите.

За какво се използва хранителната добавка на Swanson коластра?
Коластрата, колкото и странно да звучи, всъщност се използва от сравнително скоро в сферата на здравеопазването.
Много преди Александър Флеминг да открие и разработи антибиотиците през 1928 г., коластрата се е използвала от лекарите като основен източник на имуноглобулини за борба с инфекциите.
Дори оригиналната перорална ваксина на Алберт Сабин за борба с полиомиелита използва имуноглобулин, получен от коластра от крави. За съжаление, раждането на антибиотиците понижава интереса към "първото мляко" и изследванията относно действието му намаляват. В наши дни, обаче, резистентността на редица съвременни патогени към този клас медикаменти, поставя отново на дневен ред ползите от коластрата.
Продуктът на Суонсън Коластра съдържа богат набор от хранителни вещества, включително липидни и глюкозидни фактори, антимикробни агенти, олигозахариди, нуклеозиди и цитокини. Той е в състояние да ни предложи защита, подобна на тази, осигурявана от майчиния организъм на новороденото бебе.

Предимства на хранителната добавка:

  • По-добро чревно здраве;
  • По-пълна абсорбция на хранителните вещества;
  • По-голяма устойчивост срещу микроби и патогени;
  • Засилен имунитет;
  • Повече енергия;
  • Намаляване на възпалението;
  • Облекчаване на симптомите на заболяването.

Състав на 1 капсула:

  • Коластра ("първо мляко") (от крави) (стандартизирана до 25% имуноглобулини) - 480 мг.

Други съставки: Желатин, силициев диоксид, микрокристална целулоза (от растителен източник), оризови трици.

Начин на употреба:
Като хранителна добавка приемайте по 1 капсула 1 - 3 пъти на ден с вода на гладно.

Опаковка: 60 капсули.

Производител: Swanson Health Products, САЩ.

Аналози на СУОНСЪН КОЛАСТРА капсули 480 мг. * 60

КОМЕНТАРИ КЪМ СУОНСЪН КОЛАСТРА капсули 480 мг. * 60

СУОНСЪН КОЛАСТРА капсули 480 мг. * 60 Е СВЪРЗАН КЪМ

КатегорияМаркаЗаболявания (МКБ)АнатомияЛеченияФизиологияЛюбопитноВидеоИсторияХранене при...Алт. медицинаСпортБотаникаЗдравни съветиТестовеМикробиологияНовиниОрганизацииСнимкиДиетиЛайфстайлСпециалистиНормативни актовеСоциални грижиИнтервютаПроизводителиОткрития