Начало Е-Аптека Медицински принадлежности Ортопедични Подложки, възглавнички и разделители за пръстите на краката PEDAG ПЕДАГ РАЗДЕЛИТЕЛ ЗА КОКАЛЧЕ НА ПАЛЕЦ 271 размер L / XL * 2

ПЕДАГ РАЗДЕЛИТЕЛ ЗА КОКАЛЧЕ НА ПАЛЕЦ 271 размер L / XL * 2

Арт. #30064660

ПЕДАГ РАЗДЕЛИТЕЛ ЗА КОКАЛЧЕ НА ПАЛЕЦ 271 размер L / XL * 2

Описание:
Пръстите на краката понасят страшно много натоварвания и често пъти са под напрежение. Стегнати обувки, високи токчета, интензивни спортни дейности, деформации и наранявания могат да ги увредят сериозно. Продуктите за защита на Pedag предлагат голямо разнообразие от решения на въпроси, свързани със защита на пръстите. Те са изработени от гъвкав и хигиеничен гел, който е силно еластичен и устойчив на разкъсване. Адаптира се перфектно към всякакъв тип пръсти и крака. Освен това съдържат овлажняващ лосион, който е добър за кожата и ги прави още по-удобни за употреба.
Pedag TOE SPREADER e супер мек разделител, който коригира припокриващите се, изкривени или прилепнали пръсти, отделя ги и ги защитава, като не им позволява да се търкат един в друг. Не само това - по този начин намалява риска от гъбични инфекции и намалявайки триенето, предотвратява евентуални болезнени наранявания. Pedag TOE SPREADER може да се използва и за коригиране деформациите на кокалчето на стъпалото - hallux valgus.

Начин на употреба: Поставя се между палеца и следващия пръст, като разделителят се изтегля максимално към основата на пръстите. След това се обува чорап. След употреба се измива с хладка вода и сапун. Може да се поръси с бебешка пудра.
За многократна употреба.
Нежен към кожата.

Размер: L / XL

Опаковка: 2 бр.

Производител: Schelchen, Германия.

Аналози на ПЕДАГ РАЗДЕЛИТЕЛ ЗА КОКАЛЧЕ НА ПАЛЕЦ 271 размер L / XL * 2

КОМЕНТАРИ КЪМ ПЕДАГ РАЗДЕЛИТЕЛ ЗА КОКАЛЧЕ НА ПАЛЕЦ 271 размер L / XL * 2

ПЕДАГ РАЗДЕЛИТЕЛ ЗА КОКАЛЧЕ НА ПАЛЕЦ 271 размер L / XL * 2 Е СВЪРЗАН КЪМ

КатегорияМаркаЗаболявания (МКБ)АнатомияСпортЗдравни съветиАлтернативна медицинаСнимкиЛайфстайлНовиниИсторияЛюбопитноРецептиВидеоХранене при...Лечения