Начало Е-Аптека Медицински изделия Проблеми със ставите и мускулите MYLAN СУПЛАЗИН спринцовка 60 мг. / 6 мл. * 1

СУПЛАЗИН спринцовка 60 мг. / 6 мл. * 1

Арт. #30059973

СУПЛАЗИН спринцовка 60 мг. / 6 мл. * 1

Остеоартритът е заболяване, при което количеството хиалуронова киселина, съдържаща се в синовиалната течност на здравите стави, намалява. В резултат на това се наблюдава промяна във вискозитета и еластичността на течността, което влияе върху смазващите и защитните й свойства. Появяват се болки в ставите, скованост и по-голямо предразположение към увреждане на тъканите.
Приложението на Suplasyn® 1-shot  в синовиалната кухина съдейства за нормализиране състоянието на ставата след артроцентеза (пункция). Употребата му при остеоартрит доказано овладява болката и подобрява функционалното състояние на ставите.

Състав: Високоеластичен разтвор с определено молекулно тегло на пречистена хиалуронова киселина, произведено чрез ферментация.

Начин на приложение: Suplasyn® 1-shot се прилага вътре в засегнатата става. Процедурата се извършва от лекар и трае само няколко минути. Обикновено инжекцията се поставя в седнало или легнало положение. Възможно е първо да ви поставят обезболяващо средство преди инжектирането. Има вероятност да усетите леко неразположение по време на поставянето, което обикновено бързо отминава.

Нежелани реакции:
След като бъде поставена инжекцията е възможно да се появи лека болка, зачервяване, затопляне или оток там, където е приложена.
При възникване на подобни симптоми поставете лед върху ставата и останете в покой. В повечето случаи симптомите отшумяват бързо. В случай, че са по-тежки или продължителни, консултирайте се с Вашия лекар. Прекратете лечението ако се появят някакви нежелани реакции.

Предупреждение: Съхранявайте на места, без достъп на деца. Не използвайте ако опаковката е повредена. Да се използва само от медицинско лице. За еднократна употреба. Неизползваното количество от спринцовката да се изхвърли. Повторната употреба може да създаде опасност от замърсяване и/или да причини замърсяване и инфектиране, а също така и кръстосана инфекция.

Преди употреба прочетете листовката!

Съхранение: При температура между 4°C и 25°C. ДА НЕ СЕ ЗАМРАЗЯВА.
Преди инжектиране, дръжте на стайна температура.

Опаковка: 6 мл.

Производител: Mylon Pharma Group Limited ® , Ирландия.

ФАЙЛОВЕ ЗА СВАЛЯНЕ КЪМ СУПЛАЗИН спринцовка 60 мг. / 6 мл. * 1

Аналози на СУПЛАЗИН спринцовка 60 мг. / 6 мл. * 1

КОМЕНТАРИ КЪМ СУПЛАЗИН спринцовка 60 мг. / 6 мл. * 1

СУПЛАЗИН спринцовка 60 мг. / 6 мл. * 1 Е СВЪРЗАН КЪМ

КатегорияМаркаЗаболявания (МКБ)АнатомияФармакологични групи (Активни съставки):ЛюбопитноЗдравни съветиАлт. медицинаНовиниСпециалистиЛеченияБотаникаПатологияФизиологияКлинични пътекиХранене при...СнимкиСпортИзследванияЛайфстайл