Начало Е-Аптека Хранителни добавки Очи и зрение JARROW FORMULAS INC ДЖАРОУ ФОРМУЛАС МУЛТИ - КАРОТЕНОИДЕН КОМПЛЕКС CAROTENALL капсули * 60

ДЖАРОУ ФОРМУЛАС МУЛТИ - КАРОТЕНОИДЕН КОМПЛЕКС CAROTENALL капсули * 60

Арт. #30059251

ДЖАРОУ ФОРМУЛАС МУЛТИ - КАРОТЕНОИДЕН КОМПЛЕКС CAROTENALL капсули * 60

CarotenAll® е бленд от седем на брой научно валидирани, хранителни каротеноиди за подкрепа на сърдечното здраве, зрението и простатата. Количествата им са еквивалентни на тези в средно 5-6 порции селектирани плодове и зеленчуци, включително и естествената форма на витамин Е - гама-токоферол. Съдържа още алфа- и бета-каротин, извлечени от Elaeis Guineensis - палмови плодове като Caromin®, в съотношение равно на това в морковите. CarotenAll®, само с една от своите гел – капсули осигурява основните каротеноиди (алфа- и бета-каротин, ликопен, зеаксантин и лутеин), в по-големи количества, отколкото могат да се приемат чрез няколко дневна консумация на плодове и зеленчуци.

Активни съставки:

  • Антиоксидантът Ликопен като Lyc-O-Mato® е каротиноид, извлечен от НЕ-ГМО домати. Той се грижи за здравето на простатата и предпазва от ROS (реактивните кислородни видове) и монооксиди (монокислород), които причиняват увреждания.
  • Каротеноидът Лутеин е антиоксидант, срещащ се в природата, заедно със зеаксантина. Те се концентрират в очната макула и очните лещи и ги предпазват от оксидативен стрес.
  • Астаксантинът е каротеноид с много мощно антиоксидантно действие. Среща се във водораслите и морските дарове. Предпазва от липидна пероксидация.

Lyc-O-Mato ® е търговска марка, собственост на LycoRed Natural Products Ltd., и е защитена с патент на САЩ # 5,837,311.
Carotech Inc. е собственик на технологията Caromin®, която е защитена чрез патенти на САЩ 7,544,822 и 5,157,132.

Препоръчителен дневен прием: 1 гел капсула от 1 до 2 пъти или по лекарско предписание.

Съдържание в 1 гел капсула:

  • Бета каротин (еквивалент на 2000 IU витамин А [ретинол] (Elaeis guineensis) (плодове от палма без ГМО) (Caromin®) - 1200 мкг;
  • Алфа каротин (Elaeis guineensis) (плодове от палма без ГМО) (Caromin®) - 500 мкг;
  • Лутеин (като естери) (Tagetes erecta) (екстракт от венчелистчета Манголд без ГМО) - 10 мг;
  • Зеакстантин (като естери) (Tagetes erecta) (екстракт от венчелистчета Манголд без ГМО) - 2 мг;
  • Ликопен (от Lyc-O-Mato® домати без ГМО) - 10 мг;
  • Акстантин (Haematococcus pluvialis) - 500 мг;
  • Гама Токоферол - 10 мг.

Други съставки: Слънчогледово олио и палмов олеин. Гел капсула: пречистена вода, желатин, глицерин, светлинна бариера - карамел.

Не съдържа: миди, риба, яйца, соя, глутен, пшеница, фъстъци или плодове с черупки.

Забележка: Ако имате заболяване, бременна сте или кърмите, ако се опитвате да забременеете, не сте навършили 18 г. или приемате медикаменти, консултирайте се лекар, преди да започнете употреба на продукта.

Съхранение: на сухо и хладно място, без достъп на деца.

Опаковка: 60 капсули.

Производител: JARROW FORMULAS, САЩ.

Аналози на ДЖАРОУ ФОРМУЛАС МУЛТИ - КАРОТЕНОИДЕН КОМПЛЕКС CAROTENALL капсули * 60

КОМЕНТАРИ КЪМ ДЖАРОУ ФОРМУЛАС МУЛТИ - КАРОТЕНОИДЕН КОМПЛЕКС CAROTENALL капсули * 60

ДЖАРОУ ФОРМУЛАС МУЛТИ - КАРОТЕНОИДЕН КОМПЛЕКС CAROTENALL капсули * 60 Е СВЪРЗАН КЪМ

КатегорияМаркаЗаболявания (МКБ)АнатомияБотаникаФизиологияФармакологични групи (Активни съставки):ЛеченияЛюбопитноЗдравни съветиСъставкиЛайфстайлХрани и ястияЕ-тата в хранитеАлтернативна медицинаСпортХранене при...НовиниСнимкиИсторияИнтервютаВидеоСпециалистиМедицински изследванияКлинични пътекиНормативни актовеОрганизацииРецептиЗаведенияДиетиПатологияСоциални грижиПроизводителиОткрития