Начало Е-Аптека Медицински принадлежности Апарати и уреди Въздухопречистватели ОЗОНАТОР АКВАПЮР ЗА ВЪЗДУХ И ХРАНА

ОЗОНАТОР АКВАПЮР ЗА ВЪЗДУХ И ХРАНА

Арт. #30058585
70.00 лв.
НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ ›
5.0, 1 глас
Виж всички Въздухопречистватели ›

ОЗОНАТОР АКВАПЮР ЗА ВЪЗДУХ И ХРАНА

Преносим озонатор за пречистване на храни и въздух, на който са нужни само няколко минути работа, за да подобри качеството на въздуха в помещението, да унищожи микробите и създаде по-здравословна среда за живеене.

Функции:
1. Укрепва имунната система на организма. Озонаторът генерира аниони, което способства за подобряване на белодробната и миокардната функция, също така подобрява съня, ускорява метаболизма и повишава съпротивителните сили на организма.
2. Премахва застоялите миризми и аромати. Уредът генерира озон, който е мощно оксидиращо средство. Той предизвиква реакция на оксидация с вредните токсични елементи и ароматни органични съединения във въздуха, отстранявайки лошите миризми и намалявайки токсичността, без никакво вторично замърсяване.
3. Отстранява праха и полените и убива бактериите и микробите. Анионно заредените частици неутрализират положително заредените частици, плуващи във въздуха. Те могат да премахнат праха, пушека и цветния прашец, които причиняват алергии. Озонът е ефикасно оксидиращо средство, той може да убие различните бактерии и микроби във въздуха.
4. Запазва храната прясна за по-дълго време. Благодарение на свойството на озона да убива различните бактерии и микроби в храната, с помощта на този уред, генериращ озон, тя се запазва прясна за по-дълго време. Успоредно с това, той премахва пестицидите от кората на плодовете и зеленчуците.

Съставни части:
1. Защитен капак;
2. Бутон;
3. Трицветен светодиод; светлопровод (цветове син, зелен, червен);
4. DC конектор;
5. Капак на отсека за батерии.

Аксесоари:
1. Адаптер;
2. USB захранващ кабел.

Инструкции за работа
   - Работа с 4 батерии АА

 1. Свалете капака на отсека за батерии, намиращ от задната страна на защитата на уреда, и поставете 4 бр. висококачествени алкални батерии “АА” 1.5V (купуват се отделно).
 2. Натиснете бутона. Апаратът започва да работи в автоматичен цикъл 2 минути ВКЛЮЧЕН, 40 минути ИЗКЛЮЧЕН. По време на цикъла „ВКЛЮЧЕН“ светодиодът излъчва постоянна зелена светлина, а по време на цикъла „ИЗКЛЮЧЕН“ - мигаща зелена светлина.
 3. Ако натиснете бутона още веднъж, апаратът ще се рестартира и ще работи в цикъла 2 минути „ВКЛЮЧЕН“, 40 минути - „ИЗКЛЮЧЕН“.
 4. За да изключите апарата, натиснете бутона за 3 секунди. Светодиодът ще примигне двукратно с червена светлина, което означава, че апаратът е изключен.
 5. Ако червената светлина на светодиода мига, това означава, че батериите са изтощени и трябва да бъдат подменени. Апаратът все още работи при тези условия, но не така добре, както с нови батерии.

   - Работа с адаптер и USB кабел

 1. Свържете адаптера към апарата с USB кабела и след това го включете в контакта на електрическата мрежа 100-240VAC, 50/60HZ.
 2. Натиснете бутона. Апаратът автоматично ще заработи непрекъснато (режим 1), като светодиодът излъчва постоянна синя светлина.
 3. Натиснете бутона още веднъж, апаратът ще заработи в автоматичен цикъл 2 минути „ВКЛЮЧЕН“, 40 минути „ИЗКЛЮЧЕН“ (режим 2). По време на цикъла „ВКЛЮЧЕН“ светодиодът излъчва постоянна зелена светлина, а по време на цикъла „ИЗКЛЮЧЕН“ - мигаща зелена светлина.
 4. Ако натиснете бутона още веднъж, апаратът ще премине отново в режим 1, а ако след това пак натиснете бутона, той ще премине в режим 2. Използвайте бутона, за да сменяте от режим 1 в режим 2 и обратно.
 5. За да изключите апарата, натиснете бутона за 3 секунди. Светодиодът ще примига двукратно с червена светлина, което означава, че апаратът е изключен.

Внимание:
1. Когато сменяте от външно захранване към работа с батерии или обратно - от работа с батерии към външно захранване, трябва да рестартирате апарата чрез натискане на бутона.
2. Веднага след като включите адаптера, външното захранване става приоритетно спрямо захранването от батериите.
3. Ако натиснете бутона в продължение на 10 секунди, апаратът ще премине в режим на изпитване с автоматичен цикъл 5 секунди “ВКЛЮЧЕН“, 6 секунди „ИЗКЛЮЧЕН“; в такъв случай моля изключете апарата и го включете отново. Апаратът ще премине в нормалните режими на работа.
4. Режимът на работа с батерия функционира само когато захранващият кабел е изваден от апарата.

5. ТЕХНИЧЕСКИ ПАРАМЕТРИ:

 • Номинално напрежение - 5 V;
 • Номинална мощност - < 0.2 W;
 • Работен R.H. обхват - 5 - 85 %;
 • Работен t° обхват - 5 - 45 °С;
 • Озонова концентрация - < 0.05 ppm (50 см. разстояние);
 • Йонна концентрация - 2 х 106 бр. / см3 (10 см. разстояние).

* R.H. = относителна влажност.

ВНИМАНИЕ
1. Когато светодиодът свети с червена мигаща светлина, моля подменете батериите своевременно, за да избегнете протичането им. Препоръчва се използването на батерии с капацитет над 2500 mAh.
2. Махнете батериите, ако няма да използвате озонатора дълго време.
3. Пазете апарата далеч от вода.
4. За съхранение на батериите може да се използва хладилник, не фризер.
5. Не сваляйте защитния капак, когато апаратът работи.

Гаранция: 2 години.

Производител: AQUAPURE CN LTD, Китай.

Аналози на ОЗОНАТОР АКВАПЮР ЗА ВЪЗДУХ И ХРАНА

КОМЕНТАРИ КЪМ ОЗОНАТОР АКВАПЮР ЗА ВЪЗДУХ И ХРАНА

ОЗОНАТОР АКВАПЮР ЗА ВЪЗДУХ И ХРАНА Е СВЪРЗАН КЪМ

КатегорияЗдравни съветиЛайфстайлЛюбопитноАлтернативна медицинаСпортНовиниПатологияФизиологияНормативни актовеЛеченияИсторияСнимкиПроизводителиОткритияГеографияХранене при...РецептиДиетиСоциални грижиПсихологияАнкетиОрганизацииСтатистически проучванияИнтервютаЗаведенияБотаника