Начало Е-Аптека Домакинство Кухненски уреди EQUA ЕКО БУТИЛКА EQUA МУЗИКА 400 / 600 мл.

ЕКО БУТИЛКА EQUA МУЗИКА 400 / 600 мл.

Арт. #30058272

ЕКО БУТИЛКА EQUA МУЗИКА 400 / 600 мл.

Бутилките EQUA се грижат както за Вашето здраве, така и за природата. Предназначени са за многократна употреба и са произведени от биоразградимия материал Eastman Tritan. Не съдържат съединението Бисфенол А, което уврежда здравето, нарушава хормоналния баланс, може да доведе до алергии и доказано повишава риска от рак на простатата и гърдата.
Бутилките EQUA имат свеж и атрактивен дизайн. Те са изключително леки и в същото време много издържливи. Капачката е с винт, гарантирано не пропуска течности и може да бъде отваряна на 2 нива: първото отваря по-тясното гърло на бутилката, а второто - широк отвор, който наподобява чаша и е изключително удобен за малки деца. В същото време широкият отвор улеснява почистването на шишето. Към всяка бутилка има и връзка за по-лесно пренасяне.
С помощта на бутилките EQUA Вие ще можете да утолите жаждата си винаги и по всяко време, когато сте вкъщи или на път. Те са много добра алтернатива на обикновените пластмасови шишета за еднократна употреба. Красивият им дизайн привлича погледа и ще Ви напомня да отпивате редовно, както и да предлагате течности на малкото човече.
Устойчиви са на температура до 100 ºC. 
Могат да се мият и в съдомиялна.

Вместимост: 400 или 600 мл.

Производител: Equa, Словения.

Аналози на ЕКО БУТИЛКА EQUA МУЗИКА 400 / 600 мл.

КОМЕНТАРИ КЪМ ЕКО БУТИЛКА EQUA МУЗИКА 400 / 600 мл.

ЕКО БУТИЛКА EQUA МУЗИКА 400 / 600 мл. Е СВЪРЗАН КЪМ

КатегорияМаркаЛайфстайлЗдравни съветиЛюбопитноРецепти