Начало Е-Аптека Електрически уреди за красота и здраве Епилатори SILK'N ФОТОЕПИЛАТОР ME MY ELOS SUPREME 250 000 ИМПУЛСА + ПОДАРЪК 2 ПРИСТАВКИ

ФОТОЕПИЛАТОР ME MY ELOS SUPREME 250 000 ИМПУЛСА + ПОДАРЪК 2 ПРИСТАВКИ

Арт. #30056380

ФОТОЕПИЛАТОР ME MY ELOS SUPREME 250 000 ИМПУЛСА + ПОДАРЪК 2 ПРИСТАВКИ

Me My Elos Supreme е единственият фотоепилатор, който е в състояние да отстрани космите още от корена непосредствено преди самата процедура! С него се извършват над 3 милиона професионални обезкосмяващи процедури на година, поради което можем да кажем, че той е повече от клинично тестван, а именно - ПРОФЕСИОНАЛНО ИЗПИТАН Е!
С Me My Elos Supreme не е необходимо предварително бръснене. Вие можете да излагате на слънце третираната зона само 24 часа след самата процедура.
Elos е първата и единствена в света технология, комбинираща ефективността и силата на Радиочестотна енергия (RF) и Intense Pulse Light (IPL). Тази наистина революционна технология се справя на 100% с процедурните ограничения на лазерните и IPL уреди, постигайки много по-добър резултат с по-високо ниво на комфорт и сигурност.

Me аксесоари
Системата Me не изисква предварителна подготовка и е единственият уред за трайно обезкосмяване, предлагащ на крайния потребител комбинация "всичко в едно"!
Епилаторът Me, който можете да закупите отделно, е висококачествен уред с 2 степени на работа. Той нежно отстранява космите от корените, оставяйки кожата гладка и мека.
Самобръсначката Me, която също можете да закупите отделно, е подходяща за цялото тяло. С бързото си действие допринася за постигане на ефекта "всичко в едно". Не е нужна никаква предварителна подготовка, а резултатите се забелязват веднага на момента.

Принцип на работа на Me
За част от секундата уредът подава импулс (ipl + rf). IPL енергията се трансформира в топлинна, загрявайки космените фоликули и целите косми. Тогава радиочестотната енергия се насочва към вече затоплените космени фоликули, затопля ги допълнително и предотвратява повторния растеж на космите. Благодарение на комбинацията от 2-те допълващи действието си енергии, фотоепилаторът гарантира изключителна безопасност и ефективност по отношение на различните цветове на космите и кожата.
ФОТОЕПИЛАТОРЪТ Е ПОДХОДЯЩ ЗА ВСИЧКИ ЦВЕТОВЕ КОЖАТА И ОКОСМЯВАНЕ! 
Това е единственият фотоепилатор на пазара, който ефективно отстранява светли (бели, руси, червени и сиви) косми! Подходящ е за кожата на лицето (горна устна, брадичка, под скулите, бакенбарди). Не се препоръчва употреба в зоната около очите! Когато използвате фотоепилатора не е необходимо да носите предпазни очила.

Как да изпълнявате процедурите с Me
За да стартирате уреда, натиснете бутона за включване, намиращ се върху основната. Можете да избирате между 3 степени (Ниска - Low; Средна - Medium, Висока - High). Препоръчваме Ви да започнете фотоепилацията с най-ниската степен. Ако се чувствате комфортно, можете да увеличите нивото. Натиснете бутона Elos веднъж, за да го включите. Той е разположен върху апликатора. Светва синя светлина и се задейства вентилаторът, който охлажда уреда. С върха на апликатора докоснете кожата си, така че контактните RF плоскости да бъдат в максимален контакт с нея. Когато се установи пълен контакт, уредът започне да излъчва импулси.

Внимание!
За да постигнете най-добри резултати е нужно да спазвате стриктно препоръчителното време за третиране на лицето и отделните зони на тялото!
Ако считате, че Ви е необходимо по-малко / повече от препоръчителното време, спазвайте правилото, че всяка зона трябва да се повтори до 4 пъти по време на 1 процедура!

Кога да ползвате Me My Elos? 
Първите 7 процедури правете през 7 поредни седмици. Напълно нормално е след първите няколко процедури окосмяването да не изчезне изцяло. След това използвайте Me при нужда, т.е. при появата на нови косми. Вие спокойно ще можете да поддържате постигнатите резултати, ако правите процедури веднъж месечно след първите 7 седмици.
Ако третирате лицето използвайте Me през първите 2 седмици 2 пъти седмично, а след това - веднъж на 2 седмици за поддържане на резултата.

Допълнителна информация:

  • Гаранция - 24 месеца;
  • Степени на сила - 3;
  • Площ - 6 cm2;
  • Мощност - 9J/ cm2;
  • Дължина на вълната - 550 - 1200 nm.

Опаковка:

  • Фотоепилатор Me my elos supreme + лампа Elos quarz от 250 000 импулса;
  • Приставка епилатор;
  • Приставка за прецизно третиране на лице и други малки участъци;
  • Упътване за употреба.

Производител: ILUMINAGE BEAUTY.

Аналози на ФОТОЕПИЛАТОР ME MY ELOS SUPREME 250 000 ИМПУЛСА + ПОДАРЪК 2 ПРИСТАВКИ

КОМЕНТАРИ КЪМ ФОТОЕПИЛАТОР ME MY ELOS SUPREME 250 000 ИМПУЛСА + ПОДАРЪК 2 ПРИСТАВКИ

ФОТОЕПИЛАТОР ME MY ELOS SUPREME 250 000 ИМПУЛСА + ПОДАРЪК 2 ПРИСТАВКИ Е СВЪРЗАН КЪМ

КатегорияМаркаЛюбопитноЗдравни съветиЛайфстайлБотаникаСнимкиАлтернативна медицинаПсихологияСпортХранене при...НовиниФизиологияСоциални грижиАнкетиТестовеИсторияОрганизацииРецептиДиетиКлинични пътекиНормативни актовеЗаведенияЛеченияСпециалисти