Начало Е-Аптека Бебешки и детски стоки Залъгалки и аксесоари AVENT АВЕНТ ЗАЛЪГАЛКА СЕНЗИТИВ 18+ * 2

АВЕНТ ЗАЛЪГАЛКА СЕНЗИТИВ 18+ * 2

Арт. #30056090
15.00 лв.
НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ ›
5.0, 1 глас
Виж всички от AVENT ›Виж всички Бебешки залъгалки и аксесоари ›

АВЕНТ ЗАЛЪГАЛКА СЕНЗИТИВ 18+ * 2

Залъгалките Philips AVENT Sensitive предлагат допълнителен комфорт на бебетата, тъй като са изработени от устойчиви, висококачествени материали. Основата има 6 отвора за подобрена циркулация на въздуха, предотвратяване на натрупването на слюнка и намален риск от възпаление на кожата. Заоблените предпазители оставят повече място за нослето - детето е облекчено и спокойно. Биберонът е устойчив на хапане. Подходящ за стерилизация и миене в миялна машина.

Състав: тритан кополиестер, силикон.

Важно! Не прикрепвайте залъгалката към панделка или връв, защото бебето Ви може да се задуши с тях. Преди всяка употреба внимателно преглеждайте биберона чрез издърпване, особено когато детето има зъби. Ако е повредена или изхабена, изхвърлете залъгалката. Не оставяйте залъгалката на директна слънчева светлина или близо до източник на висока температура. Не оставяйте в разтвор за дезинфекция или стерилизация за по-дълго, отколкото препоръчва производителя. Не позволявайте бебето да си играе с капачките, за да избегнете нещастни случаи. Залъгалките и капачките са подходящи за всякакъв вид стерилизация. Опаковката не подлежи на стерилизация. Преди първата употреба внимателно измийте и изплакнете залъгалката. Стерилизирайте с парния стерилизатор на Филипс или изварявайте за 5 минути. След стерилизацията оставете да изстине поне 5 минути и отстранете останалата вода. Това е необходимо от съображения за хигиена. Измийте добре ръцете си и почистете повърхностите, които ще са в контакт със стерилните принадлежности за кърмене.
Не използвайте абразивни или антибактериални почистващи препарата. Прекомерната концентрация на почистващи препарати може да предизвика поява на пукнатини в пластмасата. В такъв случай, изхвърлете веднага залъгалката. Никога не потапяйте в сладки вещества /сироп, мед, конфитюр и други/ или лекарства, защото това може да предизвика поява на кариеси. За безопасност и от хигиенни съображения препоръчваме замяна на залъгалката след 4-седмична употреба. В случай, че залъгалката попадне в устата на бебето, не изпадайте в паника. Нейният дизайн не позволява да бъде погълната. Извадете я от устата по възможно най-нежния начин. Използването на този продукт винаги да е под родителско наблюдение. Съхранявайте в суха, затворена кутия.

Съдържание: 2 броя.

Производител: Philips AVENT.

Произход: Англия.

Аналози на АВЕНТ ЗАЛЪГАЛКА СЕНЗИТИВ 18+ * 2

КОМЕНТАРИ КЪМ АВЕНТ ЗАЛЪГАЛКА СЕНЗИТИВ 18+ * 2

АВЕНТ ЗАЛЪГАЛКА СЕНЗИТИВ 18+ * 2 Е СВЪРЗАН КЪМ

КатегорияМаркаЛюбопитноЗдравни съветиЛайфстайлСнимкиПсихологияНовиниХранене при...ИсторияСоциални грижиАлтернативна медицинаФизиологияНормативни актовеКлинични пътекиСпортОрганизацииБотаникаСпециалистиЛеченияПроизводители