Начало Е-Аптека Медицински изделия Кожни проблеми Белези MEDOCHEMIE LTD КЕЛОТАН гел 15 гр.

КЕЛОТАН гел 15 гр.

Арт. #30056087

КЕЛОТАН гел 15 гр.

Келотан гел е силиконов гел за локално приложение, който се използва за овладяване на стари и нови белези в резултат на хирургически процедури, наранявания и изгаряния.

За какво може да помогне Келотан Гел?
- Може да подпомогне лечението и да предотврати образуването на обширни и необичайни белези.
- Предотвратява образуването на хипертрофични и келоидни белези.
- Омекотява и изглажда релефни белези.
- Намалява зачервяването.
- Облекчава сърбежа и дискомфорта.

Как действа?
Келотан гел изсъхва в рамките на минути, като образува гъвкав, дишащ водоустойчив слой върху засегнатия участък. Този невидим силиконов слой се свързва с роговия слой, за да предпази тъканта под него от химично, биологично и микробно влияние на белега и осигурява оптимална среда за лечение и постигане на естетични резултати.

Указания за употреба: Само за външно приложение. Нанасяйте тънък слой Келотан гел върху почистената и суха кожа на засегнатата област два пъти дневно. След като изсъхне, може да се покрие с компресивна превръзка, слънцезащитен продукт или козметика. Ако областта не е изсъхнала в рамките на 4 - 5 мин. по всяка вероятност сте използвали повече от необходимото. Внимателно отстранете излишъка и оставете да изсъхне.

Препоръчителна продължителност на лечение: 60 - 90 дни. При по-големи или по-стари белези, лечението може да отнеме повече време.

За предотвратяване на хипертрофични белези и келоиди, приложете Келотан гел веднага след зарастване на раната или сваляне на конците.

Предупреждения:
Да се избягва директен контакт с очите, лигавиците, изгаряния "трета степен" и отворени рани. Не трябва да се използва при дерматологични състояния, които нарушават целостта на кожата.

Да се съхранява на сухо, недостъпно за деца място.
Посъветвайте се с Вашия лекар за допълнителна информация преди употреба.

Състав: Декаметил цилкопентасилоксан, изопропил миристат, силиконов еластомер гел.

Опаковка: 15 гр.

Производител: Agettis Supplements Ltd., Кипър.

Аналози на КЕЛОТАН гел 15 гр.

КОМЕНТАРИ КЪМ КЕЛОТАН гел 15 гр.

КЕЛОТАН гел 15 гр. Е СВЪРЗАН КЪМ

КатегорияМаркаЗаболявания (МКБ)АнатомияФизиологияФармакологични групи (Активни съставки):Здравни съветиЛюбопитноЛайфстайлЛеченияСнимкиНовиниРецептиАлтернативна медицинаБотаникаСпортПсихологияКлинични пътекиИсторияКалкулаториПроизводителиСпециалистиХранене при...Нормативни актовеМедицински изследванияЗаведения