Начало Е-Аптека Храни Напитки EUROUNICO ВОДА РОУЗ ДРОПС ИЗВОРНА 0.5 л.

ВОДА РОУЗ ДРОПС ИЗВОРНА 0.5 л.

Арт. #30056064
2.50 лв.
НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ ›
4.7, 3 гласа
Виж всички от EUROUNICO ›Виж всички Напитки ›

ВОДА РОУЗ ДРОПС ИЗВОРНА 0.5 л.

Описание: Rose drops е уникална био изворна вода. Представлява нежна комбинация от изворна вода и био ефирно розово масло. С гарантирана чистота и натурален вкус. Балансирана по естествен начин без изкуствени добавки. Подходяща за ежедневна консумация. Добива се от екологично чист район в Родопите. Приемането на качествена вода предпазва организма от заболявания и удължава живота. Rose drops утолява жаждата и притежава много добър вкус. Действа положително на целия човешки организъм и системите в него. Ниското съдържание на соли предотвратява отлаганията в кръвоносните съдове и не действа натоварващо на бъбреците.

Съдържание

  • Ca - 89 mg/l -  калцият подпомага развитието на зъбите и костната система. Има важна роля за състоянието на скелетно - мускулната и двигателната активност.
  • Mg - 5 mg/l - магнезият регулира сърдечния ритъм и кръвното налягане.
  • Na - 1 mg/l - натрият контролира обмяната на веществата в човешкия организъм. Увеличава еластичността на кръвоносните съдове. Това негово свойство го прави важен регулатор на кръвното налягане.
  • K - 2 mg/l - калият е необходим за правилното функциониране на мускулните влакна и клетки. Отговаря за алкалното и киселинно равновесие. Подобрява притока на кислород към мозъка.
  • HCO3 – 250 mg/l - хидроген - карбонатите поддържат в човешкото тяло постоянен алкално - киселинен баланс и подобряват работата на стомаха.
  • Cl - 3.8 mg/l - хлоридите регулират храносмилателната система и подобрява функцията на централната нервна система.
  • SO4 - 15 mg/l - сулфатите подобряват функцията на храносмилателната система. Предотвратяват неблагоприятното влияние на мазнините. Участват активно в обезвреждането на токсините.
  • F - по малко от 0.08 mg/l - флуорът е важен елемент за растежа при децата. Отговаря за развитието на тялото, образуването и здравината на зъбите.

PH фактор - 7,6 ; Обща минерализация - 389 mg/l ; Електропроводимост - 435 µS/sm.

Състав: био изворна вода и екстракт от розово масло.

Не съдържа: консерванти, подобрители и оцветители.

Опаковка: 0,5 л.

Производител: Евроюнико ЕООД, България.

Аналози на ВОДА РОУЗ ДРОПС ИЗВОРНА 0.5 л.

КОМЕНТАРИ КЪМ ВОДА РОУЗ ДРОПС ИЗВОРНА 0.5 л.

ВОДА РОУЗ ДРОПС ИЗВОРНА 0.5 л. Е СВЪРЗАН КЪМ

КатегорияМаркаЗдравни съветиЛюбопитноРецептиХрани и ястияСпортЛайфстайлИсторияБотаникаВидеоХранене при...НовиниСпорт и туризъмСнимкиДиетиНормативни актовеАлт. медицинаФизиологияАнкетиПроизводителиЛеченияОрганизацииЕ-тата в хранитеМикробиологияТестовеСпециалистиСоциални грижи