Начало Е-Аптека Домакинство Кухненски уреди TELESTAR КУХНЕНСКИ УРЕД SAVORMATIC STONEWE

КУХНЕНСКИ УРЕД SAVORMATIC STONEWE

Арт. #30055670

КУХНЕНСКИ УРЕД SAVORMATIC STONEWE

SAVORMATIC STONEWE съчетава предимствата на готвенето върху горещ камък, познато от древността, и съвременен кухненски уред. С него на практика може да се приготви всичко.
SAVORMATIC STONEWE e с каменно покритие, което гарантира несравнимо вкусно, здравословно, диетично, икономично и екологично готвене. Това революционно покритие придава на приготвената храна същите невероятен вкус и качества, като тази, сготвена върху истински камък. Запазва дълбокия, плътен и неустоим вкус на всички продукти, както и техният аромат и витамини.
Невероятното каменно покритие на SAVORMATIC STONEWE е изцяло незалепващо и незагарящо, което автоматично означава, че то е лесно за почистване. Освен това каменното покритие е до 10 пъти по-издръжливо на удари и драскотини от обикновеното.
С този уред лесно и удобно може да се направи домашна пица, сладкиши, вкусен пай, палачинки и много други полезни и здравословни гозби. Двойно нагряващата се каменна повърхност позволява ястието да се пече отгоре и отдолу едновременно.
Savormatic Stonewell има вграден таймер, който всеки път уведомява, когато храната е готова.

Съдържание на пакета
- Savormatic Stonewe уред;
- 8 силиконови шпатули;
- Ръководство за употреба.

Аналози на КУХНЕНСКИ УРЕД SAVORMATIC STONEWE

КОМЕНТАРИ КЪМ КУХНЕНСКИ УРЕД SAVORMATIC STONEWE

КУХНЕНСКИ УРЕД SAVORMATIC STONEWE Е СВЪРЗАН КЪМ

КатегорияМаркаПроизводителиИсторияЗдравни съветиЛайфстайлСнимкиЛюбопитноИнтервютаРецептиНовиниЛеченияСпортАнкети