Начало Е-Аптека Книги Здравна литература ИЗДАТЕЛСТВО ПАРИТЕТ ИСКАМ ДА БЪДА С ТЕБ - НАТАЛИЯ ТОЛСТАЯ

ИСКАМ ДА БЪДА С ТЕБ - НАТАЛИЯ ТОЛСТАЯ

Арт. #30054237
14.00 лв.
НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ ›
5.0, 1 глас
Виж всички от ИЗДАТЕЛСТВО ПАРИТЕТ ›Виж всички Здравна литература ›

ИСКАМ ДА БЪДА С ТЕБ - НАТАЛИЯ ТОЛСТАЯ

Учебник за щастливата съпруга

Руска писателка Наталия Толстая е практикуващ лекар - психоаналитик, кандидат на медицинските науки. Някои от книгите й са бестселъри в Русия. „Искам да бъда с теб. Учебник за щастливата съпруга“ се основава на опита й като психолог и е посветена на отношенията между мъжа и жената. Тя прилича на Наказателен кодекс - с прецеденти, отнасящи се за всички случаи в живота. Толстая обяснява в какви житейски ситуации може да се озове младата жена преди брак и след него, показвайки и как да се учи от чуждите грешки и да се ползва от чуждите просветления, изграждайки собствения си живот.
Книгата повече напомня добронамерени напътствия на приятелка, от колкото съвети на психолог. Тя е нещо като школа за любов и наука за щастлив брак. В нея има всичко: и въпроси, и задачи, и решения, и житейски примери с полезни поуки. Този наръчник на любовта учи жената да се ръководи от сърцето си като от барометър: следва ли своя път, или се е отклонила от него?

Автор: Наталия Толстая
Раздел: Психоанализа, Психология
Издател: Паритет
Година на издаване: 2015
Брой страници: 240
Размери: 13x20
Корици: меки
Език: български
Тегло: 271 грама
ISBN: 9786191530960

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ С ИСКАМ ДА БЪДА С ТЕБ - НАТАЛИЯ ТОЛСТАЯ

КОМЕНТАРИ КЪМ ИСКАМ ДА БЪДА С ТЕБ - НАТАЛИЯ ТОЛСТАЯ

ИСКАМ ДА БЪДА С ТЕБ - НАТАЛИЯ ТОЛСТАЯ Е СВЪРЗАН КЪМ

КатегорияМаркаЛюбопитноЛайфстайлЗдравни съветиТестовеСнимкиНовиниСоциални грижиПсихологияАнкетиСпециалистиЛеченияИнтервютаАлтернативна медицинаОрганизацииРецептиИстория