НАХУТ 500 гр. БИО КЛАСА
Арт. №: 30039059
1 от 1
НАХУТ БИО КЛАСА, 500 гр.
Нахутът е отличен източник на фолиева киселина, протеини и минерали (желязо, манган, цинк и мед).
Начин на употреба:
Накиснете нахута за 8-10 часа, след което го варете 60-90 мин.
Съхранение:
Да се съхранява на сухо и хладно място.
Произход: Турция.
Подобни продукти на НАХУТ 500 гр. БИО КЛАСА
НАХУТ 500 гр. БИО КЛАСА е свързан към
- 12 ползи за здравето от нахута – едно от първите култивирани от човека растения
- Ползи за здравето от брашното от нахут
- Аквафаба – приготвяне, приложение и полезни вещества на натуралния заместител на яйца
- Леблебия, Нахут, Сланутък
- Веган майонеза от нахут
- Спанак с нахут и оризова гарнитура
- Бобови култури
- Къри с червена леща, нахут и спанак
- Пилешки гърди с нахут и спанак
- Бисквити с брашно от нахут, овесени ядки и банан
Коментари към НАХУТ 500 гр. БИО КЛАСА