НОЖ КУХНЕНСКИ YANAGIBA 6721 Y
Арт. №: 30031178НОЖ КУХНЕНСКИ YANAGIBA 6721 Y
Форма на острието (Yanagiba-върбово листо) Традиционният японски нож за рязане на филийки. За фино нарязване на риба и месо. Тясното дълго острие този нож позволява рязяне на ефирно тънки парченца, специално в суши и сашими кухнята. Ножът гарантира красиво и гладко рязяне. Дължината и формата на острието правят възможен дългият изтеглен разрез.
Дължина на острието: 21,0 см
Твърдост на острието: 58±1 HRC
Дължина на дръжката: 12,6 см
Материал на дръжката: Бамбукава пудра и полипропилен
Материал на острието: Неръждаема стомана с матово покритие
Заточване на острието: Едностранно
Дръжката е комбинация от бамбукова пудра и черен полипропилен, което осигурява оптимална хигиена – резултат от естественото антибактериално действие на бамбуковите частици. За разлика от традиционната японска дървена дръжка, тази не е забодена, а изцяло обгръща острието, от една страна то да не може да се изплъзне от дръжката, а от друга – не позволява да се натрупва мръсотия. Подходящ както за ресторанти, така и за големите професионални кухни.
Подобни продукти на НОЖ КУХНЕНСКИ YANAGIBA 6721 Y
НОЖ КУХНЕНСКИ YANAGIBA 6721 Y е свързан към
- Силиконовите форми за печене – употреба, предимства и вреди
- Как да почистим захабените и замърсени емайлирани съдове без препарати
- д-р Красимира Бориславова Кадийска
- Със сода и кислородна вода ще направите чудеса в чистенето
- Хлебни купички
- Почистете загорялата тава със сода и водороден пероксид
- Възстановете загорялата тенджера с помощта на сода
- Опасният свят на цирковите артисти, изпълняващи трикове с хвърляне на ножове
- Как да почистим съдовете с тесни гърла, ако нямаме дълга четка?
- Използването на алуминиеви посуда намалява интелекта при децата
Коментари към НОЖ КУХНЕНСКИ YANAGIBA 6721 Y