Начало Е-Аптека Хранителни добавки Задържане на течности ХИМАКС ДИО - РЕНАЛ капс. 500 мг. * 30

ДИО - РЕНАЛ капс. 500 мг. * 30

Арт. #30027104

ДИО-РЕНАЛ капс. 500 мг. * 30

ВАЖНО!
Този продукт е произведен в условията на GMP от български производител, сертифициран според директива 2003/94/ЕС. Използван е екстракт от европейски производител, като е гарантиран качествения и количествен състав на продукта.

Състав (доза за еднократен прием): 500 mg стандартизиран сух екстракт от листа на бреза (Betulae folii extractum siccum), еквивалентни на 12 mg до 20 mg флавоноиди, определени като хиперозид и пълнители Е341, антислепващи агенти Е551 и Е 553в.
Този продукт съдържа традиционен растителен препарат, описан още в 1898 година от американското законодателство. В днешно време препарати, съдържащи сух екстракт от листа на бреза са популярни както на българския пазар, така и в страни от три континента. Капсулите Дио-Ренал са разработени в отговор на потребностите на пациентите от концентрирани източници на биологично активни вещества в екстракти от брезови листа, дозирани под форма на капсули. Дио-Ренал, капсула 629 mg представлява една съвременна форма на хранителна добавка, създадена в съответствие с правилата, установени в последните утвърдени нормативи на европейския парламент и българското законодателство.

Описание:
Dio-Renal е традиционна хранителна добавка от растителен произход, съдържаща стандартизиран сух екстракт от листа на бреза с доказано и фиксирано количество на активната съставка, съгласно изискванията на европейското законодателство. Хранителните добавки, съдържащи сух екстракт от листа на бреза са с доказани свойства относно благоприятния ефект върху отделителната система.

Предназначение:
Дио-Ренал стимулира отделянето на вода в организма по естествен начин, без да дразни бъбреците, като минералният метаболизъм остава в равновесие. Препаратът се определя като един регулатор с доказан благоприятен ефект върху здравето. Притежава изразен диуретичен ефект.

Прием:
Препоръчителен дневен прием: три капсули (1500 mg сух екстракт от листа на бреза).
Да не се превишава препоръчваната дневна доза.
Да не се употребява от деца под 12 години.

Допълнителна информация:
Екстрактът от листа на бреза осигурява увеличаване количеството на урината при съответно погълнато количество течност.
Растителният продукт е традиционен, като ефектът на увеличаване количеството на урината продължава до пречистване и избистряне на уринарния тракт.
Растителният продукт е традиционен, определен в специфично показание, установено и избрано въз основа на неговата продължителна употреба.
Екстрактът от листа на бреза повлиява благоприятно състоянието на уринарния тракт. При използване на препарата се стимулира отделянето на вода в организма по естествен начин, без да дразни бъбреците и минералния метаболизъм остава в равновесие. Осъществява се промиване на пикочните пътища.
Екстрактът от бреза се характеризира с ефект на безопасност и призната ефикасност. Оказва многопосочни благоприятни ефекти върху функционалното състояние на пикочно - половата система. По тази причина е много подходящ и когато се налага продължителна профилактика, благодарение на отличната поносимост и безопасност.
Продуктът има изразен диуретичен ефект.

Странични ефекти и противопоказания:
До сега не са известни странични ефекти и противопоказания.

Съхранение:
На сухо място при температура под 25°С.
Да се съхранява на място недостъпно за деца.
Не използвайте препарата след изтичане на срока на годност или ако целостта на опаковката е нарушена.
Да се съхранява в оригинална опаковка.
Продуктът е хранителна добавка, не е лекарствено средство и не замества пълноценното хранене.

Опаковка: 30 броя.

Производител: "Химакс Фарма" ЕООД, България.

Аналози на ДИО - РЕНАЛ капс. 500 мг. * 30

КОМЕНТАРИ КЪМ ДИО - РЕНАЛ капс. 500 мг. * 30

ДИО - РЕНАЛ капс. 500 мг. * 30 Е СВЪРЗАН КЪМ

КатегорияМаркаЗаболявания (МКБ)АнатомияБотаникаЗдравни съветиАлтернативна медицинаРецептиХрани и ястияЛюбопитноМедицински изследванияНовиниКлинични пътекиХранене при...ДиетиПатологияНаучни публикацииФизиологияОрганизацииИсторияСнимкиЛеченияЗаведенияСпециалистиНормативни актовеИнтервютаСпортПроизводителиОткритияЛайфстайл