ЮФКА ОРИЗОВА 250 гр. МАКРИН
Арт. №: 30026880ЮФКА ОРИЗОВА "МАКРИН 2003"
Начин на приготвяне:
250 г юфка се поставя в 2.5 л. подсолена кипяща вода. Добавя се 1 супена лъжица олио. Разбърква се внимателно и се вари около 5 мин. на слаб огън. Изцежда се и се гарнира по вкус. Важно е макаронените изделия да не се преваряват, а да се усеща жилавата им сърцевина при сдъвкване.
Състав: оризово брашно
Хранителна информация:
(средна стойност на 100 гр. сух продукт)
Белтъчини, g........................7.0
Въглехидрати, g....................78.0
Мазнини, g...........................0.4
Хранителни влакнини, g.........1.6
Минерални вещества
Фосфор, mg..........................80,0
Желязо, mg..........................0.4
Калций, mg...........................7.0
Магнезий, mg........................20.0
Енергийна стойност
kcal(KJ)................................344 (1460)
Опаковка: 250 г
Производител: МАКРИН 2003, България
Коментари към ЮФКА ОРИЗОВА 250 гр. МАКРИН